پخش زنده
امروز: -
سامانه علمی و آموزشی اصول صحیح تغذیه در دوران همه گیری ویروس کرونا از سوی وزرات بهداشت راهاندازی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز چهارمحال و بختیاری، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت استان گفت: با توجه به نقش تغذیه صحیح در پیشگیری و کنترل بیماریها بویژه در شرایط فعلی بحران کووید_۱۹، استفاده از مواد غذایی مناسب در زمان واکسیناسیون کرونا الزامی است.
سید راشد جزایری افزود: همچنین ضرورت اطلاع رسانی به مردم در خصوص تغذیه قبل و بعد از فرایند واکسیناسیون برای پاسخ بهتر سیستم ایمنی بدن، شاهد انتشار اطلاعات و توصیههای غیرعلمی در فضای مجازی در خصوص مصرف بعضی مواد غذایی نامناسب و مصرف نکردن بعضی از گروههای غذایی اصلی هستیم که گمراهی مردم موجب انتشار مطالب غیر علمی در جامعه و در شرایط حساس کنونی میشود.
جزایری افزود: سامانه علمی و آموزشی دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت به نشانی nut.behdasht.gov.ir برای کسب اطلاعات لازم در خصوص مصرف صحیح و مناسب مواد غذایی در زمان پدیده کرونا راه اندازی شده است.
مردم میتوانند با مراجعه به این سامانه با اصول صحیح تغذیه در دوران همهگیری کرونا آشنا شوند.