پیشگیری از کمآبی بدن با مصرف چند ماده غذایی
مصرف چند ماده غذایی، از کمآبی بدن پیشگیری میکند.
به گزارش گروه وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، تحقیقات نشان میدهند که غذاهای حاوی آب، نهتنها کالری کمتری دارند و خوردن آنها به کاهش وزن کمک میکند، بلکه انتخاب مفیدی جهت جلوگیری از کمآبی بدن در روزهای گرم سال هستند.
![پیشگیری از کمآبی بدن با مصرف چند ماده غذایی پیشگیری از کمآبی بدن با مصرف چند ماده غذایی](/files/fa/news/1400/5/24/6852782_479.jpg)
اگرچه نوشیدن آب آشامیدنی، بهترین راه هیدراته کردن است، شما میتوانید بدن خود را با این خوردنیهای خاص نیز هیدراته کنید:
خیار: ۹۵ درصد از یک فنجان خیار خرد شده را آب تشکیل میدهد. خیار حاوی فیبر و برخی از ویتامینها از جمله ویتامین ث است و مصرف یک فنجان از آن، ۶ درصد از میزان نیاز به این ویتامین را در روز برطرف میکند.
سالاد سبز: دو فنجان سالاد حاوی سبزیجات سبز، حاوی ۱۵ کالری و ۹۰ درصد آب است. این سبزیجات غنی از مواد مغذی مانند فولات، ویتامین ث، فیبر و آنتی اکسیدانها هستند و به حفظ سلامت چشم و پوست نیز کمک میکنند.
توتفرنگی: غنی از ویتامین ث، فولات و ویتامین ب، جهت رشد سالم سلولهای جدید است. توتفرنگی ۹۱ درصد آب، زغال اخته ۸۵ درصد آب و تمشک نیز ۸۵ درصد آب در هر فنجان دارد.
هندوانه: تقریبا ۹۲ درصد از یک هندوانه را آب تشکیل میدهد. هندوانه، منبع خوبی از ویتامین ث است و لیکوپن و آنتی اکسیدان موجود در آن به محافظت در برابر سرطان و بیماریهای قلبی کمک میکند.
ماست: یک بسته ماست ساده حاوی ۸۵ تا ۸۸ درصد آب است. به علاوه، این که مصرف آن نیاز به کلسیم و برخی از ویتامینهای گروه ب مانند ویتامین ب ۱۲ و ریبوفلاوین را برطرف میکند. جهت خرید ماست، مطمئن باشید که نوع پروبیوتیک آن را جهت حفظ سلامت گوارش و تقویت سیستم ایمنی بدن انتخاب میکنید.
اسفناج: اسفناج غنی از فیبر است. همچنین ۹۲درصد آب دارد. اسفناج شامل آنتی اکسیدان است و مصرف یک فنجان از آن در روز، ۱۵ درصد از میزان نیاز به ویتامین ای را برطرف میکند.
گوجهفرنگی: در هر زمان از سال وجود دارد. یک کاسه گوجهفرنگی را میتوانید همراه با پنیر و ریحان بهعنوان میانوعده، استفاده کنید. گوجهفرنگی، ۹۴ درصد آب دارد و بهترین انتخاب، جهت رفع تشنگی در طول روز است.