همه دستگاههای اجرایی به کمک علوم پزشکی بیایند
استاندار فارس گفت: همه دستگاههای اجرایی برای پیشگیری و درمان کرونا به کمک علوم پزشکی بیایند
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، عنایتالله رحیمی استاندار فارس در جلسه شورای برنامهریزی و توسعه استان فارس با اشاره به وضعیت شیوع ویروس کرونا در استان فارس، اظهار کرد: درصورتیکه علوم پزشکی به دستگاه، ساختمان، مکان، خودرو یا نیرو نیازمند باشد همه دستگاهها باید بدون اغماض امکانات خود را در اختیار این نهاد قرار دهند.
وی، از دانشگاه علومپزشکی درخواست کرد که پیگیری مجدانهای را در خصوص تامین دارو و سرم به خرج دهد تا بهسرعت در اختیار داروخانهها و بیمارستانها قرار گیرد؛ هرچند تاکنون با هماهنگی اعضای شورای تامین استان فارس و دادستانی اقدامات مناسبی درخصوص آزادسازی محمولههای دارویی از گمرکات صورت گرفته است.
رحیمی با تاکید بر اینکه مردم نباید برای دسترسی به واکسن در صفوف فشرده و طولانی منتظر بمانند، اظهار داشت: توزیع مراکز و نوبت دهی باید به گونهای باشد که افراد مدت زمان زیادی را در صفها تزریق واکسن معطل نشوند؛ افزون بر این دستگاههای اجرایی و مردم باید برای رعایت شیوه نامه های بهداشتی نهایت تلاش خود را به کار بگیرند.
استاندار فارس با اشاره به اینکه کادر بهداشت و درمان در استان فارس متحمل فشار بسیاری شدهاند، گفت: با وجود این در تمام نقاط کشور و به تبع استان فارس به دلیل عدم رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی شاهد جان باختن هم استانی هایمان هستیم لذا رعایت این شیوهها باید بیش از پیش در دستور کار قرار گیرد.
وی ادامه داد: لازم است دانشگاههای علومپزشکی از تمام ظرفیتهای خود همچنین بیمارستانهای خصوصی برای رسیدگی به بیماران بهره گیرند و در صورت نیاز به استفاده از تختهای بیشتر در شورای تامین این الزام به بیمارستانهای خصوصی ابلاغ خواهد شد که تمام امکانات خود را برای بستری بیماران کرونایی در اختیار دانشگاه علوم پزشکی قرار دهند.
نماینده عالی دولت در استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود گفت: تخصیص بودجه بر مبنای شاخصها و بهگونهای باشد که بتواند حرکتی متوازن را برای رفع مشکلات هدف قرار دهد.
رحیمی با اشاره به طرحهای آبرسانی در سطح استان فارس گفت: آبرسانی باید بهصورت ویژه پیگیری شود و نقدینگی لازم در اختیار آبفای استان و آبفای شیراز، به ویژه برای مناطق روستایی و عشایری قرار گیرد.
استاندار فارس در ارتباط با تامین تسهیلات پروژههای ماده ۵۶ نیز گفت: مدیران عامل بانکهایی که پروژههای عمرانی در حوزه وظایف آنها تعریف شده زمینه را برای پیشرفت هرچه سریعتر طرحها فراهم کنند.
رحیمی اظهارداشت: انتظار ما از دستگاههای متولی صدور جواز تاسیس این است که این موارد را تا رسیدن به مرحله بهرهبرداری پیگیری کنند و اجازه ندهند عدهای قانون را دور بزنند.
وی تاکید کرد: شهرداریها، امور اراضی، منابع طبیعی، جهاد کشاورزی و فرمانداریها لازم است درباره ساخت و سازهای داخل محدوده و خارج از محدوده بر روی اراضی زراعی و فاقد کاربری نظارت داشته باشند.
استاندار فارس در بخش دیگری از این جلسه درباره پاداش پایان خدمت کارکنان دستگاههای اجرایی در سال ۱۳۹۸ نیز گفت: این مبلغ حدود ۱۲میلیارد تومان است که بهزودی پرداخت خواهد شد؛ علاوه بر این پاداش پایان خدمت بازنشستگان و مرخصی آنها در سال ۱۳۹۹ در قالب ۵۱ میلیارد تومان ابلاغ اعتبار شده که با تامین نقدینگی در اختیار آنان قرار میگیرد.
رحیمی با اشاره به قطعی برق و مشکلات ناشی از آن بخصوص در مناطق جنوبی استان اظهار داشت: با توجه به شدت هوای گرم در استان فارس مردم دچار مشکل اساسی هستند و ضروری است به این مساله رسیدگی شود.
نماینده عالی دولت در استان فارس همچنین خواستار تلاش ویژه برای تامین آب آشامیدنی به ویژه در روستاها و نیز اتمام طرح های نیمه تمام در این زمینه شد.
نوروزی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس نیز در این نشست از تخصیص ۵۶ درصدی اعتبارات عمرانی استان خبر داد.
وی گفت: از ابتدای امسال تا کنون از مجموع ۷ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار عمرانی استان ۴ هزار و ۲۳۰ میلیارد تومان اعتبار به طرحهای ملی و استانی تخصیص یافته است.
نوروزی افزود: برنامه ریزی شده که تا پایان امسال نیز یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار از محل فروش اموال مازاد دستگاههای اجرایی استان تامین شود.
در این نشست همجنین روند دریافت تسهیلات بانکی برای ۲۱ طرح ملی استان بررسی شد