پخش زنده
امروز: -
شوربا، یکی از سادهترین و خوشمزهترین انواع آش هاست که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و میتوان در زمان کوتاهی آن را تهیه کرد.
به گزارش گروه وب گردی خبرگزاری صدا و سيما، شوربا، یکی از سادهترین و در عین حال خوشمزهترین انواع آش هاست که طرز تهیه بسیار راحتی دارد و میتوان در مدت زمان کوتاهی آن را تهیه کرد. آش شوربا هم یکی از این غذاهاست که به دلیل موادغذایی زیاد و مقوی که در آن هست، برای جلوگیری از انواع سرماخوردگیها بسیار مفید است. به همین دلیل آش شوربا به آش سرماخوردگی معروف است و بسیار مناسب میباشد.
مواد لازم برای آش شوربا:
طرز تهیه آش شوربا:
گوشت را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه در کاسهای بریزید. یکی از پیازها را در گوشت رنده کنید و ورز دهید و از مخلوط به دست آمده قلقلیهای کوچک درست کنید و کنار بگذارید. برنج، ماش و لپه را خوب بشویید و با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
پیاز دیگر را ریز خرد کرده و اضافه کنید. گوشتها را در آش در حال جوش بیندازید. نمک، فلفل و زردچوبه را به آش اضافه کنید. شلغم را با رنده ریز رنده کنید و به همراه سبزی آش به آش اضافه کنید. اکنون صبر کنید تا آش جا بیافتد.
نکته: میتوانید به جای لپه از عدس استفاده کنید.
روشی دیگر برای پخت شوربا:
مواد لازم برای تهیه شوربا:
طرز تهیه شوربا:
ابتدا برنج را بشویید و با آب بگذارید بپزد. در همین حین گوشت چرخ کرده را با یک پیاز داخل مخلوط کن مخلوط کنید.
هنگامی که برنج کمی پخت به آن شوید خشک یا تازه خرد شده را اضافه کنید. مقداری زردچوبه تا حدی که رنگ آن زرد نشود اضافه کنید نمک را هم بیافزایید و آرام هم بزنید. به گوشتها نمک و کمی فلفل بزنید و ورز بدهید و آنها را به صورت قلقلیهای کوچک در بیاورید و به مخلوط تان اضافه کنید این مدل شوربا بهتر است سفت نباشد. زمانی که گوشتها پخت نمک آن را بچشید و در سپس نوش جان کنید.
اگر سفت شد مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و اجازه بدهید تا هم بپزند که شورباتان بی مزه نشود.
نکات مهم: