در پی افزایش ۲۴ درصدی موارد ابتلا در آمریکا
تأیید تزریق دوز تقویتی واکسن کرونا برای افراد آسییب پذیر
سازمان غذا و داروی آمریکا، تزریق دوز تقویتی واکسن کرونا را فقط برای کسانی که از نظر سیستم ایمنی در معرض خطر قرار دارند، تأیید کرد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از تلويزيون سي ان ان، سازمان غذا و داروی آمریکا تزریق دوز تقویتی واکسن
کرونا را فقط برای کسانی که از نظر سیستم ایمنی در معرض خطر قرار دارند، تأیید کرد.
سازمان غذا و داروی آمریکا و دیگر مقامات آمریکایی بر این باورند که شهروندان معمولی آمریکایی به تزریق دوز تقویتی واکسن کرونا نیاز ندارند. موارد جدید ابتلا به کرونا در سراسر آمریکا ۲۴ درصد افزایش یافته است. این موارد تقریباً در همه ایالتهای آمریکا در حال افزایش است. بیمارستانهای آمریکا در تلاش برای مدیریت سیل عظیم بیماران کرونایی هستند، اما در این میان نشانههایی از امید هم مشاهده میشود.
سازمان غذا و داروی آمریکا اعلام کرد در حال حاضر، ۵۹ درصد از همه شهروندان آمریکاییِ بالای ۱۲ سال، به طور کامل واکسینه شده اند. البته احتمال ابتلای افرادی که کاملاً واکسینه میشوند به ویروس کرونا همچنان وجود دارد. دکتر آنتونی فائوچی مدیر مؤسسه ملی آلرژی و بیماریهای عفونی گفت آمریکا همچنان در تلاش برای پی بردن به تأثیرات ناشی از ابتلای مجدد به این ویروس است که «کووید طولانی» نامیده میشود.
فائوچی گفت: "اگر شما واکسینه شده باشید و دوباره به کرونا مبتلا شوید، به کووید طولانی دچار شده اید. ما دادههای کافی نداریم که بتوانیم بگوییم احتمال ابتلا به کووید طولانی، مانند ابتلا به کووید معمولی است. البته احتمال میرود که احتمال ابتلای شما به کووید طولانی (پس از تزریق کامل واکسن) کمتر از کووید معمولی باشد، زیرا شما به سبب تزریق واکسن، تا حدی مصون میشوید. کودکان ممکن است به کووید طولانی مبتلا شوند، اما احتمال ابتلای آنها از بزرگسالان کمتر است. "
ویروس کرونا در دسامبر ۲۰۱۹، برای اولین بار در شهر ووهان در استان هوبی چین مشاهده شد؛ تا اوایل سال ۲۰۲۰، تقریبا اکثر کشورهای جهان با موارد ابتلا به کرونادر کشور خود مواجه شدند و در نهایت در ۱۱ مارس سال ۲۰۲۰، سازمان بهداشت جهانی، همه گیر بودن این بیماری را تائید کرد. در ابتدا ادعا شد که این بیماری در آزمایشگاه ساخته شده است، اما بعدا سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد، این بیماری منشا حیوانی دارد و ژنوم آن کاملا طبیعی است.
اگر چه ویروس کرونا برای نخستین بار اواخر سال ۲۰۱۹ برای نخستین بار در شهر ووهان مشاهده شد، چین از آن پس، به لطف قرنطینه ها، نرم افزارهای موبایل برای دنبال کردن جابجاییهای یک فرد و قرنطینههای اجباری هنگام ورود به این کشور به میزان زیادی همه گیری را مهار کرده بود. زندگی از بهار ۲۰۲۰ در این کشور تقریبا به حالت عادی بازگشته و این کشور از ماه آوریل سال گذشته تنها دو مورد مرگ را گزارش کرده است.