پخش زنده
امروز: -
مصرف ماهی و دیگر خوراکیهای دریایی در سبد غذایی خانوادههای ایتالیایی از جایگاه مهمی برخوردار است.
به گزارش حمید معصومی نژاد خبرنگار سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از رم، هرچند ایتالیاییها به خوردن پاستا و پیتزا معروفند، اما مصرف ماهی و دیگر خوارکیهای دریایی نیز در سبد غذایی خانوادههای ایتالیایی از جایگاه مهمی برخوردار است.
شبه جزیره ایتالیا در قلب مدیترانه واقع شده و از دیر باز صید ماهی یکی از فعالیتهای عمده ساحل نشینان این کشور بوده است.
در بندر کوچک شهر فیومیچینو در ۲۰ کیلومتری رم، هر روز عصر قایقهای بزرگ و کوچک ماهیگیری پهلو میگیرند.
جنارو دل پرته، رئیس تعاونی صیادی رم به خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت: از این محل شبها حدود نیمه شب ۲۶ قایق ماهیگیری برای صید ماهی به دریا میزنند و ساعت ۶ عصر روز بعد به ساحل بر می گردند. تمام ماهیهای صید شده در بازار رم عرضه میشود.
یک ماهیگیر ایتالیایی پس از پهلو گرفتن قایق در بندر فیومیچینو اضافه کرد: بعد از ۱۸ ساعت که در دریا بودیم خوشبختانه دست پر برگشتیم.
ایتالیاییها به طور معمول سه بار در هفته ماهی و دیگر آبزیان دریایی را مصرف میکنند. بسیاری از ایتالیاییها پاستا را نیز با انواع ماهی میخورند.
هر سال در آبهای ایتالیا بیش از ۲۳۰ هزار تن ماهی صید میشود که فقط تامین کننده بخشی از نیازهای مردم این کشور است. گفتنی است؛ سرانه مصرف ماهی در ایتالیا حدود ۲۹ کیلوگرم است.