• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۹۱۴۵۴
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۱
سیاسی » دولت

اولویت اصلی امروز ، کرونا و تسریع در روند واکسیناسیون است

معاون اول رییس جمهور بر لزوم سرعت بخشیدن به روند تامین واکسن کرونا از طریق واردات و تولید داخلی تاکید کرد

معاون اول رییس جمهور بر لزوم سرعت بخشیدن به روند تامین واکسن کرونا از طریق واردات و تولید داخلی تاکید کرد و گفت: استمرار روند فعلی واکسیناسیون نیازمند واردات ده میلیون دوز واکسن است که باید تا پایان مرداد انجام شود و این روند باید در کنار حمایت از تولید واکسن داخلی و افزایش واردات واکسن مورد نیاز با قوت اجرایی شود.
 

دكتر محمد مخبر در جلسه مربوط به تامين واكسن كرونا، تاکیدکرد: اولویت اول و اصلی امروز کشور کرونا و تسریع در روند واکسیناسیون مردم است که تحقق این هدف با تامین واکسن مورد نیاز از طرق تقویت تولید داخل و افزایش واردات با جدیت پیگیری می شود.
معاون اول رئیس جمهور واردات 20 ميليون دوز واكسن كرونا تا پايان شهريور را اولويت بعدي براي استمرار واكسيناسيون در كشور دانست و به مسئولين ذيربط از وزارت بهداشت، درمان و آموزشي پزشكي، جمعيت هلال احمر و وزارت امور خارجه ماموريت داد با جديت موضوع واردات واكسن كرونا را دنبال كنند تا همزمان با سرعت گرفتن توليد واكسن داخلي، شاهد واكسيناسيون هرچه سريعتر گروههاي هدف و قطع زنجيره انتقال بيماري باشيم.
دکتر مخبر همچنين با اشاره به فرمايشات مقام معظم رهبري درخصوص لزوم مقابله با بيماري كرونا و ضرورت تامين واكسن و داروهاي مورد نياز مردم از هر طريق ممكن، خواستار اتخاذ راهكارها و تدابير لازم براي برون رفت از وضعيت موجود و فروكش كردن شدت بيماري كرونا در كشور شد.
معاون اول رئیس جمهور در ادامه بر لزوم حمايت از كادر درمان و دست اندركاران بيمارستانها براي كنترل موج فعلي كرونا تاكيد كرد و از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي خواست تدابير و تصميمات لازم را براي پرداخت مطالبات معوق كادر درمان و پرسنل بيمارستانها اتخاذ كنند تا با ايجاد انگيزه و روحيه مضاعف در اين عزيزان، شاهد بهبود روند رسيدگي به بيماران باشيم.
وي با اشاره به گزارش معاون ديپلماسي اقتصادي وزارت امور خارجه درخصوص اقدامات و پيگيري هاي اين وزارتخانه براي واردات واكسن از هر كشوري كه ممكن بوده، از تلاش هاي صورت گرفته توسط وزارت امور خارجه قدرداني كرد و گفت: انصافا سفراي جمهوري اسلامي ايران در كشورهاي تامين كننده واكسن به صورت مجدانه و دلسوزانه پيگيري كرده اند كه جا دارد از آنها قدرداني شود.
دکتر مخبر گزارش ارائه شده درخصوص روند اجري طرح شهيد حاج قاسم سليماني را مثبت ارزيابي كرد و با اشاره به اثرات مفيد اين طرح، بر لزوم پيگيري و اجراي آن با جديت هرچه بيشتر تاكيد كرد.
در اين جلسه كه معاونين وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي، رييس سازمان غذا و دارو، رييس جمعيت هلال احمر و معاونين بانك مركزي و ديگر دستگاههاي ذيربط نيز حضور داشتند، دكتر رييسي معاون درمان وزارت بهداشت، گزارشي از وضعيت كلي كشور در رابطه با شيوع كرونا ارائه كرد و گفت: مهار شدت بيماري كرونا نيازمند مداخله جدي و موثر است تا بتوانيم هرچه سريعتر روند ابتلا و مرگ و مير را كاهش دهيم.
دكتر رييسي همچنين گزارشي از ميزان موجودي واكسن كرونا، برنامه واردات و روند واكسيناسيون در كشور ارائه كرد و پس از بحث و تبادل نظر مقرر شد با پيگيري هاي وزارت بهداشت و جمعيت هلال احمر، تا پايان مرداد 10 ميليون دوز و تا پايان شهريور 20 ميليون دوز واكسن خريداري و به كشور وارد شود.
در اين جلسه همچنين در خصوص ضرورت رعايت پروتكل هاي بهداشتي و اعمال محدوديت هاي بيشتر براي جلوگيري از شيوع بيماري كرونا بحث و بررسي شد و مقرر شد پيشنهادات وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي در جلسه ستاد ملي مقابله با كرونا بررسي و تصميم گيري شود.
تامين منابع مالي لازم براي پرداخت مطالبات كادر درمان و تجهيزات پزشكي نظير انواع كيت تشخيص كرونا از ديگر موضوعاتي بود كه در اين جلسه مورد بحث و بررسي قرار گرفت و تصميمات لازم اتخاذ شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
صدور و دریافت شناسنامه نوزادان به صورت غیر حضوری در چهارمحال و بختیاری
بررسی طرح پشتیبانی و رفع موانع کشاورزی در هیئت نظارت مجمع
عیادت رئیس دانشگاه تبریز از دانشجوی مصدوم این دانشگاه
شورای عالی راهبردی بستری برای همدلی و توسعه استان قزوین
واکاوی ابعاد سیاسی، حقوقی و رسانه‌ای پدیده تروریسم در شیراز
سرپرست فدراسیون ورزش‌های ناشنوایان منصوب شد
درگذشت پدر شهید کورش کلاه کج در رامهرمز
خوشایندسازی محیط خدمتی با جدیت دنبال می‌شود
کشف و پلمب یک واحد تولیدی غیرمجاز کره در قم
برگزاری کلاس عملی و آموزشی کاشت گیاهان مرتعی و دارویی در خرم آباد
آغاز سرشماری کل و بز در استان زنجان
اصلاح حکمرانی آب با اولویت مصرف در دستور کار مجلس و دولت
آغاز مرحله استانی جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در آذربایجان شرقی
آدرس محل توزیع برنج دولتی در شهرستان بویراحمد
اخبار البرز در یک نگاه در روز دوم دی
افزایش حجم مبادلات تجاری ایران و قزاقستان در دستور کار
کشف قرص‌های غیرمجاز در تالش
کشف و ضبط ۹۰ کیسه آرد یارانه‌ای قاچاق در مهاباد
پیروزی صدرنشینان در هفته یازدهم لیگ برتر بسکتبال بانوان
اختصاص ۵۰۰ میلیون دلار برای واردات ماشین آلات صنعت نساجی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
مدارس ابتدایی استان تهران جز فیروزکوه و رباط کریم مجازی شد
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۶ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)