پخش زنده
امروز: -
الگوی غذایی خانوارهای اصفهانی، قبل و حین دوران کرونا در یک طرح تحقیقاتی در پرسشنامه آنلاین (برخط) بررسی میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز اصفهان، مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: در این طرح تحقیقاتی، الگوی غذایی خانوارهای ۲۲ شهرستان زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان قبل و حین دوران همه گیری بیماری کووید-۱۹ بررسی و از نتایج آن برای طراحی برنامههای مداخلهای مناسب استفاده خواهد شد.
مرجان منوچهری با اشاره به کاهش تحرک مردم در این مدت افزود: مصرف مواد غذایی و تنقلات فاقد ارزش غذایی افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه برای اجرای این طرح تحقیقاتی مرکز تحقیقات تغذیه کشور پرسشنامه آنلاین طراحی کرده گفت: علاقهمندان برای شرکت در این طرح میتوانند با مراجعه به نشانی https://survey.porsline.ir/s/bQne ۸ ZA برای تکمیل پرسشنامه اقدام کنند.