پخش زنده
امروز: -
بررسی سابقه وزرای پیشنهادیِ رییس جمهور نشان میدهد که اگر همین افراد از مجلس رای اعتماد بگیرند، تنها دو وزیر از خطه اصفهان به هیات وزیران راه پیدا خواهند کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز اصفهان؛ برخی از جایگاههای مهمِ کشوری و لشکری به اصفهانیها تعلق داشته و دارد؛ مثلا، آیت الله جنتی، دبیر شورای نگهبان، سردار سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران، سردار اشتری، فرمانده ناجا، عبدالعلی علی عسکری، رییس سازمان صداوسیما و حجت الاسلام محسنیِ اژه ای، رییس قوه قضاییه از جمله مسئولانِ فعلیِ کشور هستند که محل تولد آنها استان اصفهان بوده است.
رییس جمهور، دیروز اسامیِ وزرای مورد نظرش را به مجلس فرستاد و حالا قرار است که از روز شنبه هفته آینده، بحثهای تخصصی در خصوص آن در مجلس مطرح و بعد از عاشورا، جلسات رای گیری برگزار شود.
در حالی که اصفهانیها در جایگاههای کلانِ کشور جایگاهی ویژه دارند، اما بررسی سابقه وزرای پیشنهادی نشان میدهد که در بین ۱۹ وزیرِ پیشنهادیِ سید ابراهیم رییسی، تنها نام دو اصفهانی به چشم میخورد؛ وزیر جهاد کشاورزی و وزیر نیرو؛ و حالا توضیحاتی درباره سوابق این دو:
سید جواد ساداتینژاد (جهاد کشاورزی)
وی متولد سال ۱۳۵۱ کاشان و دکترای آبخیزداری گرایش هیدرولوژی از دانشگاه دولتی مسکو و رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی در مجلس یازدهم است.
وی فعالیت اجرایی خود را از سال ۷۳ از جهاد سازندگی کاشان شروع کرده و از دوره دهم مجلس شورای اسلامی، نمایندگیِ مردم کاشان و آران و بیدگل را برعهده دارد.
معاونت پارلمانی وزارت علوم در دولت دهم، ریاست دانشگاه کاشان، معاون ادارای و مالی دانشگاه تهران و دبیر کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی شورای علوم، تحقیقات و فناوری کشور از جمله فعالیتهای علمی و اجرایی وی است.
علی اکبر محرابیان (نیرو)
وی متولد سال ۱۳۴۸ خوانسار و دانش آموخته مهندسی عمران از دانشگاه علم و صنعت ایران و کارشناسی ارشد اقتصاد از دانشگاه تهران، درحال حاضر دانشجوی دکترای اقتصاد واحد علوم تحقیقات و در مرحله دفاع از پایان نامه با موضوع: اثرات آزادسازی تعرفه برق بر رشد اقتصادی و رفاه خانوار با رویکرد اقتصادی مقاومتی است.
وزیر صنایع و معادن در دولتهای نهم و دهم، دستیار ویژه رئیس جمهور و مجری طرح مهر ماندگار (با هدف تکمیل و راهاندازی صدها طرح کلان کشور به ویژه در حوزه سد، نیروگاه، آبرسانی، پالایشگاه پتروشیمی، راه و راه آهن، بندر و...)، مشاور رئیس جمهور، ریاست ستاد تبصره ۱۳ مجری نوسازی ناوگان خودرویی کشور، سهمیهبندی بنزین و توسعه حمل و نقل عمومی، عضو شورای عالی فنی کشور، عضو شورای پول و اعتبار و رئیس کارگروه حمایت از تولید کالاهای داخلی از جمله سوابق مدیریتی و اجرایی محرابیان است.
از میان وزاری مستقر، سعید نمکی، وزیر بهداشت (متولد کاشان) و محمد جواد اسلامی، وزیر راه و شهرسازی (متولد اصفهان) اهل خطه اصفهان هستند.
سری به جوی آباد و زینبیه اصفهان و یزدانشهر و امیرآباد نجف آباد بزنید؟ متاسفانه مهاجران استان شما کم به مواد فروشی و سرقت رو نیاورده اند. آمار اعتیاد هم که در بین هم استانی هایتان بالاست. حقیقت را انکار نکنید
دوما کجا بیشتر مشاغل مهم استان در دستان شماست؟ بیشترشان بومی های خودمان هستند. کمتر لاف بزنید
سهم لرها چه میشود؟؟؟؟؟!!!!!
أَلْهَاكُمُ التَّكَاثُرُ.
حَتَّىٰ زُرْتُمُ الْمَقَابِرَ
ببینید کار به کجا رسیده که هم استانیها رو میشماریم.
وزیر نیرو چرا اصفهانی هست باتوجه به اختلاف بین دو استان
هدفتون از انتشار این خبر چیست؟اصفهان ستیزی یا ...
در همه جای دنیا کنار دریاها و آب های آزاده و هیچکس آب شیرین را برای تولزد فوداد و پتر وشیمی حروم نمی کنه که نتیجه این بی تدبیریها خشک شدن کارون و اینده رود و گاو خونی و بی استفاده موندن هزاران مزلیارد تومن سرمایه کشور در احداث سدها
به علت نبود آب و صدمات جبران ناپذیر زیست محیطی شده.
خلاصه اینکه همه توی یک کشتی نشسته ایم.
مگر شما انگلیسی هستید
تفرقه بینداز و حکومت کن
دوما از کجاتون آمادگر درمیارید که مسئولان لر هستند؟ نترسید ما اصفهانی ها نمیذاریم منصب های زیاد دست غیربومی بیفته. خیالت راحت داداش
برنامه و کارآیی وزیر و مردمی بودن اونها و ضد فساد بودن اولویت دارد. باید بداند مشکلات چیست و راهکار آن کجاست از کدام استان مهم نیست. طایفه و قومیت ندارد. مسئله آب و نیرو هم موضوعی کشوری است نه استانی.
مگه اصفهانی ها چه قابلیتهایی دارند؟اتفاقا بنظر من هیچ قابلیتی ندارند جز مخفی کاری در کار و اعمال نظر خودشون.
همیناشونم الان منسبی دارن زیادین. تا الان کاری ازشون ندیدیم.موقع رفتنشون معلوم میشه چکارن.
دوما مخفی کاری که تو برخی استان های دیگه کشور بیداد میکنه. وقتی پولی که برای آب و فاضلاب خوزستان پرداخت میشه و مسئولانش میرن باهاش ساختمان میسازند و یا خبر مشروب خواری برای درمان بیمار کردنا اوایلش رسانه ای نمیشه و...
سرمون را مثل کبک زیر برف نکنیم
برای کسانی که به رئیسی اعتماد کردن متاسفم
یادمان نرود که این ۴۲ سال تنها موردی که نظام از دستش در رفت ونشد م۵دیدتش بکنه جلوگیری از مهاجرت بود که البته خدایش کار های عمرانی زیادی هم انجام شده و قابل تقدیر! اما از بس بی نظمی و هیجان مهاجرت از روستا ها و شهرستان زیاد بود و واقعااا هم شده یه مشکل بزرگ برا کشور!
ببینید دوستان اگه هر کسی سر جای خودش باشه به راحتی جامعه هم رشد داره توسعه!! البته در چشم انداز ۱۴۰۰ برنامه های خوبی هست که انجام میشه
بحث فراوان هست
یا حق
اخه متوجه نشدید اونا به منظورشون رسیدند همین را میخواستند اب بریزید تو اسیابشون با این مملکت گل و بلبل که نیمه دوم ۱۴۰۰ واویلاست واویلا چی میگید به هم حواستون نیست
در کامنت هایی که خواندم دیدم که بیشتر دوستانی که از لرستان هستند میگویند چرا از آن شهر وزیری نیست
و اینکه با وجود وزیران اصفهانی کشور نابود میشه.
درمورد اختلافی که بین اصفهانی ها و دیگر هم استانی ها هست باید بگم که این اختلاف توسط انگلیسی ها در دوره قاجار بوجود آمد تا بتوانند مردم ایران را از هم جدا کنند و به جون هم بندازند.و درمورد وزیران هم ،چه وزیران اصفهانی باشند چه لرستانی و از دیگر شهر ها باشند ،تا وقتی بالادستی ها به فکر منفعت خودشون و اینکه چه چیزی به نفع نظامی که از اون پول و مال و ملال بدست میارن هستند مملکت پیشرفت نمیکند.
افرادسیاسی در راس هر وزارتخانه برای فاتحه آن وزارت آمده اند
محورو اصل بهترین خدمت به مردم است،حلا وزیر جوان باشد و یا مسن ،زن و یا مرد، ترک باشد و یا فارس و یا...هیچگاه نباید خدمت به مردم فدای جوامگرایی و یا حتی مردسالاری بشود