پخش زنده
امروز: -
وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: تقویت مراکز سطح یک و دو ارائه دهنده خدمات به بیماران کرونایی به ویژه در مناطق حاشیه شهر و کم برخوردار، بار مراجعه به بیمارستانها را کاهش میدهد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، دکتر سعید نمکی در جلسه قرارگاه پیشگیری و مقابله با بیماری کرونای خراسان رضوی با بیان اینکه در پیک پنجم متوسط بستری بیماران مبتلا به سویه دلتا ۱۳.۷ روز است که این میزان بار بستری حدود سه برابر پیکهای قبلی است افزود: تقویت مراکز بستری موقت و بیمارستانهای ارائه دهنده رمدسیویر، تقویت مراکز سرپایی، افزایش تستهای غربالگری و انجام قرنطینه بیماران از جمله راهکارها در راستای کاهش بار مراجعه به مراکز درمانی به شمار میرود.
وی با بیان اینکه وزارت بهداشت با تمام توان در خصوص اختصاص واکسن، نیروی انسانی، تامین منابع مالی و سایر موارد حمایتهای لازم را از دانشگاه علوم پزشکی مشهد خواهد داشت گفت: با تدابیر و تصمیمهای اتخاذ شده و تامین کمبودهای این دانشگاه بتوانیم بار مراجعه به مراکز درمانی و در نهایت موارد بستری و سرپایی را کاهش دهیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این نشست با بیان اینکه از ابتدای همه گیری ویروس کرونا، استانداری خراسان رضوی، تولیت آستان قدس رضوی، امام جمعه، نیروهای نظامی و انتظامی و سایر دستگاهها و سازمانها حمایتهای موثری را از دانشگاه علوم پزشکی مشهد داشته اند گفت: حضور زائران و مسافران در مشهد مقدس، کاهش شدید دستورالعملهای بهداشتی و عادی انگاری نسبت به کرونا از مهمترین عواملی است که موجب شده است که در پیک پنجم تعداد بیماران بستری و سرپایی افزایش یافته است.
دکتر سیدمحمدحسین بحرینی با بیان اینکه در این مدت از تمام توان و ظرفیت نیروی انسانی و درمانی در تمامی سطوح برای خدمات رسانی به بیماران استفاده شده است افزود: در این مدت خدمات رسانی به شکل مناسبی صورت گرفته است و تنها در برخی از موارد به دلیل افزایش ناگهانی تعداد مراجعین برای ساعاتی سرعت خدمات رسانی کاهش یافته است.
وی ضمن قدردانی از حضور وزیر بهداشت و مدیران و معاونین این وزارت خانه در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در چند روز اخیر با حضور مسئولان وزارت بهداشت در این دانشگاه، درخواستها و کمبودها ارائه و قول همکاری و حمایت داده شده است و برخی از آنها نیز برطرف شده است.