پخش زنده
امروز: -
اکنون حدود یک چهارم بیماران مراجعه کننده به این بیمارستان زنان باردار هستند که ۹۰ درصد آنها دیر مراجعه میکنند و نیاز به تخت مراقبتهای ویژه دارند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان ، رییس بیمارستان رازی اهواز گفت: در شبانه روز گذشته ۵۴۰ مراجعه کننده به بخش تریاژ بیمارستان و ۳۵۰ بیمار مراجعه کننده به درمانگاه رمدسیور سرپایی داشتیم.
ماندانا قنواتی با اشاره به مراجعه ۶۰ بیمار کرونایی به بخش اورژانس حاد یک و ۲ این بیمارستان افزود: تعدادی از این بیماران به صورت سرپایی درمان شده و تعدادی باید بستری شوند.
وی با بیان اینکه هشت بیمار در انتظار آی سی یو و ۱۷ بیمار در انتظار اعزام به بخشهای ژنرال داریم ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در حال آماده سازی بیمارستانهای مختلف بوده تا با ظرفیت سازی در بیمارستان رازی، بتوان تخت بیشتری در اختیار بیماران قرار دهیم.
قنواتی خاطر نشان کرد: شرایط بیماری در این بیمارستان به گونهای است که روزانه با ازدحام بیماران مواجه بوده و این موضوع کادر درمان را خسته کرده است لذا از مردم تقاضا داریم رعایت پروتکلهای بهداشتی را در دستور کار قرار دهند.
وی افزود: در پیک جدید بیماری اگر یک فرد به بیماری مبتلا شود تمام اعضای خانواده اش را درگیر میکند به عنوان مثال روز قبل سه نفر از اعضای یک خانواده به این ویروس مبتلا شدند و مابقی آنها امروز به ما مراجعه کردند.
رییس بیمارستان رازی گفت: ما به پزشکان عمومی خود اعلام کردیم از بیمارانی که مشکل تنفسی ندارند در روز هفتم یا هشتم بیماری سی تی اسکن اولیه را بگیرند و سی تی اسکن مجدد روز دهم از فرد بیمار گرفته شود. این موضوع باعث میشود که از تعداد سی تی اسکنهای زودهنگام کاسته شده و در زمان دقیق تری از بیماران کرونایی سی تی اسکن انجام شود تا اگر ضایعهای وجود شد زودتر اقدامات درمانی را آغاز کنیم.
وی با اشاره فعالیت کلینیک تنفسی در این مرکز درمانی افزود: این کلینیک از ساعت هشت صبح کار خود را آغاز کرده و تا پاسی از شب دایر است ادامه و در هر شرایطی پذیرای بیماران هستیم همچنین با تمهیدات دانشگاه علوم پزشکی اهواز مشکلی از بابت دارو و سرم نداریم.
بیشتر بخوانید :مراجعه هفت هزار و ۸۰۰ بیمار به بیمارستانهای خوزستان
رییس بیمارستان رازی گفت: اکنون روزانه به طور متوسط ۸۰۰ بیمار در این مرکز داروی رمدسیویر دریافت میکنند و در صدد هستیم که میزان داروی ذخیره سازی خود را افزایش دهیم، زیرا نمیدانیم که دوره این بیماری در استان چقدر است.