در یک روز و با یک زبان مشترک
چهارم محرم؛ مراسم سوگواری حضرت علی اصغر(ع) در ۵ قاره
دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع): مراسم سوگواری حضرت علی اصغر (ع) امسال با حضور افراد سوگوار از ۵ قاره به صورت مجازی در یک روز و با یک زبان مشترک برگزار میشود.
به گزارش خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای داود منافی پور دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) صبح امروز در نشست خبری مجازی درباره برگزاری روند مراسم امسال گفت: نقشه جامع این حرکت در سی سال گذشته با روش مهندسی توسعهای تأسیس شد و قرار است در پایان بیست سال به ۶۰ کشور برسد.
وی افزود: ما میخواهیم در مراسم جهانی سوگواری حضرت علی اصغر (ع) مردم با یک زبان، یک رنگ و هم نذر و هم صدا در ۵ قاره جهان برای حضرت علی اصغر (ع) سوگواری داشته باشند که در این مراسم مادران و شیرخوارگان جزو افراد اصلی محسوب میشوند.
وی ضمن اشاره به قدرت مظلومیت حضرت علی اصغر (ع) گفت: این مجمع در ابتدا یک مجمع تازه تأسیس بوده که در سال ۹۸ هفت هزار و ۳۰۰ جلسه در ایران و ۴۵ کشور جهان داشته است، اما در دو سال گذشته با توجه به تعطیلی مراسمهای سوگواری تمامی این جلسات سوگواری به صورت مجازی برگزار شده است و طبق هماهنگیهای صورت گرفته از سوی شورای شهر و فرمانداریها این مراسمهای سوگواری برگزار شده است.
وی تأکید کرد: از جمله اهداف اصلی مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) این است که این مراسمهای سوگواری باید به سمت فضای سایبری (برای ابلاغ پیام به جهانیان) و فضای مجازی برای ابلاغ جهانی پیش برود و ما به دنبال یک سایت قوی و قابل تعامل در این راستا هستیم.
وی گفت: هم اکنون دیگر تعاملات بشری یک طرفه نیست که تنها از طریق تلویزیون بتوان این تعاملات را برقرار کرد بلکه ما به دنبال یک سامانه یا یک ابر سامانه هستیم تا این شبکه در سراسر جهان بتواند تعاملات مربوط به مراسمهای سوگواری را منتشر کند و در پارسال اقبال عمومی خوبی از طریق فضای مجازی در خصوص مراسمهای سوگواری شکل گرفت، حتی در گینه بیسائو و فیلیپین این مراسم برگزار شد.
آقای منافی پور با بیان اینکه ما میخواهیم صدای مظلومیت امام حسین (ع) و کودک شیرخوار او حضرت علی اصغر (ع) به همه جای دنیا منتشر شود گفت: با توجه به نحوه شهادت حضرت سیدالشهدا مشخص میشود که این امام به دنبال حکومت نبود بلکه به دنبال نجات مردم از نفهمیها بوده است و باید بشریت در مقابل این امام به سجده بیفتد و در همین راستا نیازمند یک شبکه تعاملی زنده هستیم که بیش از دهها میلیون نفر مخاطب ما قرار بگیرد.
وی در ادامه تاکید کرد: درون این مجمع جهانی دو سازمان عبارتند از سازمانی برای همراهی بانوان با توجه به مأموریتی که در فطرت آنها قرار گرفته بعنوان پرورش دهنده اصلی انسانیت و سازمان سربازان ظهور را تشکیل میدهیم، در سال اول این مراسم هزار کودک نذر یاری امام زمان (عج) شدند و هم اکنون تمامی این کودکان ۱۸ ساله هستند یعنی ما میخواهیم بعد از ۲۰ سال سازماندهی سربازان ظهور را داشته باشیم.
وی در ادامه گفت: این رزمایش از سال ۸۹ تاکنون هر ساله جمعیت زیادی را در خود جای داده است، در سال اول هزار نفر، سال دوم ۱۰ هزار نفر، سال سوم ۷۰ هزار نفر، سال چهارم ۲۰۰ هزار نفر و هم اکنون نرخ سنی ۱۵ تا ۱۸ سال این مجمع ۳۰۰ هزار نفر است که باید گسترش یابد.
وی گفت: آموزش به این افراد (۳۰۰ هزار نفر) به زبانهای مختلف صورت میگیرد و قرار است در کشور ایران، پاکستان و عراق یک شبکه سایبری راه اندازی شود و هدف این مجمع مخابره پیام عاشورا برای بهره گیری از مظلومیت طفل شیرخواره امام حسین (ع) است.
دبیر مجمع جهانی حضرت علی اصغر (ع) در ادامه به برخی دیگر از طرحهای این مجمع اشاره کرد و گفت: راه اندازی سامانه نذرگاهی برای حضرت علی اصغر (ع) با حضور و دعوت از متخصصان همه رشتهها (اساتید حوزه و دانشگاه) راه اندازی و تأسیس درمانگاه فضای مجازی بعنوان درمانگاه پزشکان متخصص کودک (برای درمان کودکانی که در محل زندگی خود به پزشک دسترسی ندارند) ورود به عرصه فیلم سازی، فیلمنامه نویسی و دعوت از ایده پردازان، پژوهشگران حوزه و دانشگاه، تاسیس پژوهشکده و راه اندازی بانک اطلاعات از تمامی مقالات و پایان نامههای مربوط به کربلا و حضرت علی اصغر (ع) و در نهایت دعوت از وکلای حقوقی در این مجمع از جمله برنامههای آینده این مجمع جهانی محسوب میشود.
مراسم سوگواری حضرت علی اصغر (ع) جمعه ۲۲ مرداد (۴ محرم) برگزار میشود.