پخش زنده
امروز: -
۴۵ کانون سلامت محله به منظور رفع مشکلات حوزه ی سلامت شهروندان در استان کرمانشاه فعالیت دارند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در نظام نامه مدیریت سلامت همه جانبه کشور برای انتقال مطالبات مردم در حوزه سلامت سازکاری پیش بینی شده است که مردم دغدغههای و مشکلات خود را بدون واسطه و سریعتر به گوش مسئولان برسانند به همین منظور کانون های سلامت شکل گرفته اند.
بیگلری با اشاره به اینکه کانونهای سلامت از خبرگان، نخبگان و معتمدان هر محله تشکیل شده، افزود: در این کانون ها دغدغههای مردم در حوزه سلامت را می توان در سطح کشوری پیگیری کرد.
وی اظهار داشت: اکنون با توجه به گسترش ویروس کرونا فعالیت کانونهای سلامت محله حول این محور است که در این رابطه معتمدان محلات رعایت شیوه نامههای بهداشتی را به مردم گوشزد میکنند و مردم هم مطالبات و دغدغه هایشان را به آنها ارجاع میدهند.
بیگلری با بیان اینکه این روزها شایعات در مورد تزریق واکسن کرونا از موضوعاتی است که به دغدغه مردم تبدیل شده، گفت: این باورهای اشتباه در مورد واکسن کرونا باید شفاف سازی شود که کانون های محلات به عنوان رابطین دانشگاه علوم پزشکی در بین مردم در این مورد اطلاع رسانی می کنند.
رئیس دبیرخانه کارگروه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با اشاره به اینکه مطالبات هر محله با محلهی دیگر متفاوت است، گفت: یکی از مطالبات کانونهای سلامت در شهر کرمانشاه ذبح غیر مجاز دام است که با مشارکت تیمهای دامپزشکی و بهداشت و درمان ساماندهی ذبح غیر مجاز در معابر شهری در دستور کار قرار دارد.
بیگلری خاطرنشان کرد: موضوع مهم دیگری که در کرمانشاه در حال پیگیری آن با مشارکت کانون های سلامت هستیم، آگاه سازی خانوادهها در مورد مصرف داروهای نیروزا و مکمل هاست که با توجه به افزایش مصرف این مواد توسط جوانان لازم است تا خانوادهها هوشیار باشند و جوانان را با مضرات و آسیبهای جبران ناپذیر داروهای نیرو زا آشنا کنند.