پخش زنده
امروز: -
سازمان جهانی بهداشت هشدار داد تا وقتی هفتاد درصد از مردم جهان تا اواسط سال آینده واکسینه نشوند، جهان قادر به عبور از بیماری کرونا نخواهیم بود.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از تلویزیون الجزیره، سازمان جهانی بهداشت درباره ادامه درگیری جهان با ویروس کرونا به رغم عبور تعداد مبتلایان از مرز ۲۰۰ میلیون نفر هشدار داد و واکسینه شدن بیش از ۷۰ درصد جمعیت جهان تا اواسط سال آینده را از عوامل ضروری برای مهار این ویروس دانست که هدفی تقریبا دور از دسترس به شمار میرود.
پس از آن که تعداد مبتلایان به ویروس کرونا از مرز ۲۰۰ میلیون نفر فراتر رفت، سازمان جهانی بهداشت رهایی جهان را از این ویروس با عبور مبتلایان از این عدد بعید دانست و هشدار داد تا وقتی هفتاد درصد از مردم جهان تا اواسط سال آینده واکسینه نشوند، قادر به عبور از این بیماری نخواهیم بود.
هدیل الیمانی گزارشگر الجزیره گفت: یک هفته پس از هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره افزایش شمار مبتلایان به ویروس کرونا، بیشتر کشورهای جهان شاهد افزایش شدید میانگین ابتلا به این ویروس و نیز مرگ و میر ناشی از آن هستند که بالاترین آمار از زمان شناسایی ویروس کرونا برای اولین بار در دسامبر سال ۲۰۱۹ است.
در ادامه گزارش آمده است: پیش بینیهای سازمان جهانی بهداشت درباره افزایش شمار مبتلایان به کرونا از مرز ۲۰۰ میلیون و فوتیها از مرز چهار میلیون نفر، با آمارهایی که هم اکنون اعلام میشود، همخوانی دارد. آمریکا با بیش از ۳۵ میلیون مبتلا در صدر کشورهای جهان قرار دارد و فوتیهای کرونا در این کشور نیز به بیش از ۶۱۴ هزار نفر رسیده است. هند نیز طبق آمارهای رسمی، از نظر تعداد مبتلایان در رده دوم و از نظر تعداد فوتیها در رده سوم قرار دارد. برزیل نیز از نظر تعداد مبتلایان در رده سوم و از نظر تعداد فوتیها در رده دوم قرار دارد.
با توجه به موج جدید شیوع کرونا که فعلا چین را درمینوردد، این کشور بالاترین میزان ابتلای روزانه را به خود اختصاص داده است. ژاپن، میزبان بازیهای المپیک ۲۰۲۰ نیز برای اولین بار آمار پنج هزار ابتلا در روز را پشت سر گذاشت. دولت این کشور محدودیتهای اعلام شده را تا قبل از پایان بازیهای المپیک به مدت سه روز دیگر تمدید کرده است.
کشورهای دیگر شیوهای متفاوت برای مقابله با شیوع ویروس کرونا دارند. برخی از آنها مثل استرالیا به سراغ تعطیلی رفته اند. این کشور برای ششمین بار ایالت ویکتوریا را قرنطینه کرده است. برخی از کشورهای غربی هم مثل فرانسه در فکر تشدید محدودیتها هستند. فرانسه اعلام کرد قصد دارد پس از تعطیلات تابستانی یک دوز واکسن به افراد مسن و کسانی که سیستم ایمنی آنها ضعیف است، تزریق کند.
گزارشگر ادامه داد: میان کشورهای عربی نیز برخی از آنها مثل تونس و لیبی، از نظر مراکز آمریکایی پیشگیری و مبارزه با بیماری ها، در رده کشورهای خطرناک قرار گرفته اند. با توجه به این شرایط سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد جهان هنوز تا واکسینه کردن هفتاد درصد مردم تا اواسط سال آینده و رهایی از این ویروس راهی طولانی در پیش دارد بخصوص که تعداد زیادی از کشورهای آفریقایی قادر به واکسینه کردن ده درصد از مردم خود تا سپتامبر آینده هم نخواهند بود.
عفونت با ویروس کرونا یا کووید-۱۹، برای نخستین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ در چین گزارش شد و به سرعت شیوع یافت و موارد ابتلا به آن افزایش یافت. با گذشت مدت زمان بسیار کوتاهی، موارد ابتلا به عفونت با ویروس کرونا در اکثر کشورهای جهان مشاهده شد و به همین خاطر سازمان بهداشت جهانی در مارس سال ۲۰۲۰ پاندمی (همه گیری) این ویروس را اعلام کرد.عفونت با ویروس کرونا یا کووید-۱۹، برای نخستین بار در اواخر سال ۲۰۱۹ در چین گزارش شد و به سرعت شیوع یافت و موارد ابتلا به آن افزایش یافت. با گذشت مدت زمان بسیار کوتاهی، موارد ابتلا به عفونت با ویروس کرونا در اکثر کشورهای جهان مشاهده شد و به همین خاطر سازمان بهداشت جهانی در مارس سال ۲۰۲۰ پاندمی (همه گیری) این ویروس را اعلام کرد.