تقاضای دانشمندان فیلیپینی از (WHO)
درخواست جستجوی منشا کرونا در آزمایشگاههای آمریکا
به اعتقاد محققان فیلیپینی، سازمان جهانی بهداشت باید درباره آزمایشگاه فورت دتریک، یک پایگاه تحقیقات سلاحهای زیستی در آمریکا، برای منشاء ويروس کووید -۱۹ تحقیق کند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از تلويزيون رويترز، دانشمندان فیلیپینی درخواستی را برای جمع آوری امضای کافی مطرح کرده اند تا سازمان جهانی بهداشت (WHO) را ترغیب کنند درباره آزمایشگاه
فورت دتریک، یک پایگاه تحقیقاتی برجسته سلاحهای زیستی آمریکا، برای منشاء جهانی کووید -۱۹ تحقیق کند.
هرمان لائورل یکی از مبتکران ارائه این درخواست (طومار) و یک تحلیلگر برجسته مسائل سیاسی در فیلیپین گفت، آزمایشگاه فورت دتریک همچنان یک راز باقی مانده است، زیرا علائم نشان داده است که این آزمایشگاه پس از بسته شدن در اوت سال ۲۰۱۹ به دلیل نگرانیهای ایمنی و شیوع ذات الریه مشکوک به علت سیگار الکترونیکی در آمریکا، همچنان خطرناک است.
لائورل گفت "بنابراین اکنون بسیار ضروری است که سازمان جهانی بهداشت درباره این موضوع اقدام کند. اما شاید بتوانم اضافه کنم، با خواندن تمام گزارشها از بسیاری از منابع، از بسیاری از کشورها، مطلع هستیم که بر سازمان بهداشت جهانی فشار وارد میشود تا تنها بر یک کشور تمرکز کند که منطقی نیست، زیرا، همانطور که توضیح دادیم، به نظر میرسد ویروس کرونا چندین منشاء داشته است که باید درباره آنها تحقیق شود. "
لائورل گفت اگر این طومار، که از ۴ اوت آغاز شده است، بتواند بیش از ۱۰۰ امضا جمع کند، اعتبار پیدا میکند. دادههای این وب سایت نشان میدهد که در حال حاضر تعداد امضاها از هدف تعیین شده برای مرحله اول بیشتر شده است. لائورل گفت آنها انتظار داشتند در مدت کوتاهی بیش از ۱۰۰۰ امضا جمع آوری کنند.
آدولفو پاگلیناوان، یکی دیگر از مبتکران ارائه این طومار، کتاب جدید خود را با نام "هیچ واکسنی برای ویروسی به نام نژادپرستی وجود ندارد" منتشر کرد. پاگلیناوان، سخنگوی سابق سفارت فیلیپین در آمریکا در کتابش به تبعیض علیه آسیاییها از جمله چینیها در نتیجه فاکتورهای سیاسی از زمان آغاز بیماری همه گیر کووید ۱۹ اشاره میکند.
پاگلیناوان گفت سیاسی سازی همه گیری کووید ۱۹ خود نوعی از تبعیض است و خاطر نشان کرد این علم است، نه سیاست، که باید برای این ویروس و این همه گیری پاسخی پیدا کند.
پاگلیناوان که در رسانه هم کار میکند، گفت "من نژادپرستی را ویروس مینامم؛ این ویروس از کووید ۱۹ خطرناکتر است. چرا؟ کووید ۱۹ جسم را میکشد. نژادپرستی ذهن و روح بشریت را میکشد. بیایید دوباره به طومار تمرکز کنیم. باید تبلیغ کنیم. رهبران دنیا باید جدیتر درباره این موضوع وارد عمل شوند و این ویروس باید به جامعه علمی و پزشکی محدود شود و سیاست در آن نقشی نداشته باشد."