رونمایی از دومین کتاب معاونت غذا و داروی کهگیلویه و بویراحمد
در مراسمی از دومین کتاب آزمایشگاه معاونت غذا و داروی کهگیلویه و بویراحمد رونمایی شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی، مواد غذایی و بهداشتی سازمان غذا و داروی این استان گفت: به منظور ارائه مطالب به روز علمی و معتبر جهانی در شاخه صنایع غذایی نیاز به تالیف و ترجمه مطالب علمی و مرجع بیش از پیش احساس می شود.
امیر پیکر افزود: این کتاب برای نخستین بار ترجمه بخش هایی از کتاب وزین و علمی میکروبیولوژی بنیادی مواد غذایی را ارائه داده است.
وی ادامه داد: این کتاب در سه بخش؛ مقدمهای بر میکروبهای موجود در غذاها، فساد ناشی از میکروبها و همچنین بیماریهای میکروبی غذا ترجمه و در اختیار عموم قرار داده شده است.
مدیر آزمایشگاه کنترل کیفی، مواد غذایی و بهداشتی سازمان غذا و داروی استان گفت: یکی از وظایف اصلی کمیته تحقیقات حوزه سلامت معاونت غذا و دارو تهیه محتوا و ارائه مطالب علمی مرتبط با صنایع غذایی است.
آقای پیکر اضافه کرد: این کتاب می تواند به عنوان یک کتاب مرجع برای دوره های آموزشی دانشجویان رشتههای میکروب شناسی، صنایع غذایی، تغذیه و بهداشت عمومی مورد استفاده قرار گیرد.