• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۸۰۶۵۲
تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۰ - ۱۲:۴۰
اجتماعی » جامعه و شهری

ارائه برنامه‌های «زاکانی» به اعضای منتخب شورای ششم شهر

سخنگوی منتخبین شورای ششم شهر تهران از تقدیم برنامه‌های «علیرضا زاکانی» نامزد سمت شهرداری تهران به اعضای منتخب شورا خبر داد.

ارائه برنامه‌های «زاکانی» به اعضای منتخب شورای ششم شهربه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای مهدی اقراریان گفت: نشست مشترک اعضای منتخب شورای شهر تهران با ۸ نفر از نامزد‌های تصدی شهرداری تهران برگزار شد.
وی افزود: در این نشست آقای زاکانی ضمن پاسخ به سوال‌های اعضای منتخب شورای شهر تهران برنامه‌های خود را جهت مدیریت شهر تهران برای یک دور چهارساله ارائه کرد.
سخنگوی منتخبان شورای ششم شهر تهران، با بیان اینکه علیرضازاکانی با شعار"کلانشهر تهران، الگوی جهان اسلام" برنامه‌های خود را تقدیم شورا کرده است، افزود: آقای زاکانی در برنامه خود به رویکرد‌های مدیریتی همچون، فساد ستیزی و عدالت مداری پرداخته و برنامه خود را در هفت محور تخصصی ارائه کرده است.
اقراریان افزود: اخذ تمام و‌کمال سهم شهرداری از محل مالیات بر ارزش افزوده و رایزنی با دولت جهت اولویت فاینانس مترو از از جمله برنامه‌های وی است.
سخنگوی منتخبان شورای ششم شهر تهران پیش از این از تقدیم برنامه‌های "معصومه آباد" به اعضای منتخب شورای شهر ششم خبر داده و گفته بود: صبح روز شنبه ۹ مرداد نشست مشترک اعضای منتخب شورای شهر تهران با ۱۱ نفر از نامزد‌های تصدی شهرداری تهران برگزار شد.
وی افزود: در این نشست خانم معصومه آباد ضمن پاسخ به سوالات اعضای منتخب شورای شهر تهران برنامه‌های خود را جهت مدیریت شهر تهران برای یک دور چهارساله ارائه کرد.
مهم‌ترین برنامه‌های خانم آباد که با شعار "شهر تمدن ساز و جامعه پرداز" است در حوزه‌های مختلف همچون محیط زیست و خدمات شهری به (بحران آلودگی‌های محیط زیست نظیر هوا، آب و خاک، بهینه سازی فرایند‌های موجود در مدیریت پسماند)، در حوزه اجتماعی و فرهنگی (بهبود شاخص‌های پایداری اجتماعی و کنترل آسیب‌ها، ارتقا سرمایه اجتماعی در شهر تهران، توسعه ورزش‌های همگانی و ارتقا سلامت اجتماعی) است.
برخی دیگر از برنامه‌های وی به این شرح است: حوزه شهرسازی و معماری (ایجاد زمینه جذب سرمایه گذار در طرح‌ها و پروژ‌های شهرسازی، پایدارسازی بافت‌های فرسوده و ناپایدار شهری) حوزه ایمنی و مدیریت بحران (افزایش توان مقابله بازتوانی، بازسازی و ساماندهی شهر تهران، ظرفیت سازی منابع برای تداوم کارکرد‌های حیاتی شهر و کاهش آسیب پذیری در قبال شکست شریان‌های حیاتی و زیرساخت‌های شهری تقویت تعامل همکاری و هماهنگی با سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان و ارتقاء سطح فرهنگ و آموزش جهت مشارکت همگانی)؛ حوزه حمل و نقل و ترافیک (مدیریت عرضه و تقاضا در حمل و نقل عمومی، توسعه و بهسازی ناوگان حمل و نقل عمومی، ایجاد و توسعه زیرساخت‌های حمل و نقل پاک، هوشمندسازی در فرآیند در فرآیند‌های حمل و نقل ترافیک)؛ حوزه اقتصاد شهری (پایدارسازی منابع درآمدی، افزایش تعامل میان دولت و شهرداری، طراحی و پیاده سازی سیستم مدیریت بدهی در نظام مالی شهرداری تهران، ایجاد نظام شایستگی و بهره‌وری منابع انسانی، هوشمندسازی و شفافیت در فرایند سازمانی) است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری ۹ حفار غیرمجاز در منطقه سورت ساری
رزمایش نظارتی سه‌روزه آرد و نان در سراسر مازندران
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
تاکید بر تسریع طرح‌های نیمه تمام در سفر رئیس جمهور به خراسان جنوبی
ادامه توزیع تجهیزات وزنه برداری در استان زنجان
تجلیل از پژوهشگر زنجانی در جشنواره پژوهشگران، فناوران و نوآوران کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۷ آذر ۱۴۰۴
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
کم سابقه ترین بارش ها در استان کرمان
ششمین جشنواره فیلم بسیج برگزیدگان خود را شناخت
۱۵ مسجد شهرستان صومعه‌سرا میزبان معتکفان
البرز میزبان نخستین دوسالانه ملی نقاشی جوان
استمرار بارش برف و باران در سمنان
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم
بهره برداری از فرهنگسرای امام علی (ع) در نظرآباد
اجرای طرح پویش یلدای مهربانی بهزیستی در کیش
آغاز فصل اجرایی منطقه آزاد تجاری مهران
دومین همایش زکات شهرستان انار
بیش از ۷۷ درصد صادرات البرز در بخش صنعت است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند
میزان بارش ها در استان کرمان طی ساعات گذشته
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی از شنبه ۲۹ آذر
قطعی آب برخی مناطق به دلیل کاهش ظرفیت تولید تصفیه خانه بزرگ آب گیلان
بلوغ روابط تهران و مسکو، نشانه پایان نظم تک‌قطبی
پدافند هوایی شعار ارتش فدای ملت را معنا کردند
روحیه استکبارستیزی امام (ره) در عرصه بین الملل جذابیت دارد
هشدار نارنجی بارندگی برای ۲۳ استان کشور
جاده های خراسان رضوی در زیر کولاک، برف و باران
بارش برف در چهارمحال و بختیاری
برف و باران قم را به رنگ زمستان درآورد
ساعت کاری بانک‌ها از اول دی اعلام شد
دشمن شکست‌خورده و به جنگ روانی روی آورده است
آخرین وضعیت بارش در هرمزگان تا ساعت ۶ صبح ۲۶ آذر ۱۴۰۴
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)