شیراز پیشرو در بهره برداری از صنایع کشاورزی
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز گفت: بر اساس آخرین آمار این شهرستان در ایجاد صنایع بخش کشاورزی در استان فارس پیشرو است و در فصل بهار سال جاری پنج واحد مختلف شروع به کار کرده اند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، ذبیح الله سیروسی تصریح کرد: با بهره برداری از واحدهای مذکور ورود بیش از ۳۴ هزار تن ماده خام به چرخه صنایع این شهرستان افزوده و زمینه اشتغال ۴۸ نفر نیز فراهم شده است.
این مقام مسوول اظهارداشت: صنایعی که در سه ماهه نخست سال جاری مجوزهای لازم را برای شروع فعالیتهای خود دریافت کرده اند در زمینههای صنایع بسته بندی، گیاهان دارویی و سایر صنایع مشغول به کار هستند.
سیروسی با بیان اینکه تعهدات ابلاغی به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز در برخی از گروههای بخش صنایع به طور کامل محقق شده است، ادامه داد: تلاش میکنیم تا ظرفیت صنایع در بخش کشاورزی این شهرستان را توسعه بخشیم و تعهدات خود در گروه سردخانههای نگهداری نیز محقق سازیم.
به گفته وی، در طول فصل بهار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز با هماهنگی سازمان متبوع خود موفق شده است با صدور چهار مجوز جدید تاسیس بستر لازم برای افزایش واحدهای صنایع کشاورزی را فراهم کند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز اعلام کرد: به منظور توسعه صنایع کشاورزی در این شهرستان برنامههای مختلفی مانند آموزش و مشاورههای های انفرادی و گروهی برای علاقه مندان، برگزاری نمایشگاه با حضور واحدهای تولیدی، زنان روستایی و شرکتهای وابسته و اعزام به نمایشگاههای تخصصی و بررسی جدیدترین تکنولوژیها و ارتباط با تولید کنندگان بخش صنعت طرح ریزی و اجرا میشود.
سیروسی تاکید کرد: تشویق به توسعه سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی بخش کشاورزی، افزایش عرضه مواد بسته بندی و فرآوری شده نسبت به مواد خام کشاورزی، ارتقاء دانش فنی در صاحبان صنایع تبدیلی بخش کشاورزی و ارتقای سطح تکنولوژیهای واحدهای صنعتی موجود از اهداف راهبردی صنایع کشاورزی در سالهای پیش رو است.
وی، افزایش فرآوری محصولات کشاورزی و کاهش ضایعات آن و بالا بردن سهم صنایع تبدیلی در تولید ناخالص ملی و افزایش سهم صادرات غیر نفتی را ماحصل مورد انتظار از برنامههای راهبردی ابلاغی در بخش صنایع کشاورزی دانست.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شیراز اضافه کرد: رفع برخی مشکلات در نظام بانکی همچون پرداخت نکردن تسهیلات با نرخ سود پایین، سخت گیری بانکهای عامل برای اعطای تسهیلات، کمبود وثیقه و ارزش گذاری پایین وثیقهها توسط بانک و ایجاد امکان پرداخت تسهیلات جدید توسط بانک به متقاضی میتواند توسعه صنایع کشاورزی را سرعت بخشد.