پخش زنده
امروز: -
هشتمین جشنواره شعر غدیر با معرفی نفرات برگزیده در شیراز به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،دبیر کل بنیاد بین المللی غدیر شامگاه در آیین اختتامیه هشتمین جشنواره بینالمللی شعر غدیر، گفت: هنرمندان از ۲۶ استان کشور اشعار خود را برای شرکت در هشتمین جشنواره بین المللی شعر غدیر ارسال کردند و بیش از ۸۰۰ شعر تقدیم به محضر پاک و ارزشمند مولا علی امیرالمومنین (ع) شد.
آیت الله کاظم صدیقی افزود: حق این است که شهر مقدس شیراز و سومین حرم اهل بیت (ع) مرکزیتی برای برگزاری و برپایی جشنوارههای شعر و جذب بهترین اشعار برای ترویج ولایت علوی و رونق دادن به غدیری باشد که نظام جمهوری اسلامی و ولایت فقیه، میوه آن است.
وی از برگزار کنندگان و دست اندرکاران هشتمین جشنواره بین المللی شعر غدیر، نماینده، ولی فقیه در استان فارس، دبیر بنیاد بین المللی غدیر استان فارس و شاعران شرکت کننده در این جشنواره تشکر و قدردانی کرد.
استان فارس جریان ساز اصلی ادبیات عاشورایی در کشور
رئیس حوزه هنری استان فارس نیز در این آیین گفت:حدود ۳۰۰هنرمند از شاعران ۲۶ استان کشور با ۸۰۰ اثر در این رویداد مهم شرکت کردند و میتوان گفت این جشنواره هم از نظر کمی و هم از لحاظ کیفی در سطح بسیار خوبی برگزار شد.
وحید نمازی افزود: قطعا چنین رویداد بزرگی که تحت عنوان جشنواره در استان فارس شکل میگیرد، موجب جریان سازی در حوزه ادبیات آیینی و عاشورایی در سطح این استان خواهد شد.
نمازی بیان داشت: هرچند که استان فارس به واسطه برگزاری شبهای شعر در حوزههای مختلف، پشتوانه خوبی در حوزه ادبیات آیینی و ادبیات عاشورایی دارد و ما مدعی هستیم که استان فارس جریان ساز اصلی ادبیات عاشورایی در کشور است.
وی عنوان داشت: اگر با برنامه ریزی هدفمند و استراتژیک که به صورت مستمر انجام شود بتوانیم چنین رویدادهایی را مدیریت کنیم و زمینه ساز اتفاقات بهتری باشیم حتما شاهد ارتقا جایگاه استان فارس در حوزه ادبیات علوی نیز خواهیم بود.
نمازی یادآور شد: بدون شک استان فارس و شهر شیراز ظرفیت این را دارد که به عنوان یکی از جریان سازترین جریانات ادبیات علوی در سطح مختلف ملی و بین المللی نقش آفرینی کند.
دبیر علمی هشتمین جشنواره بینالمللی شعر غدیر، با اعتقاد به اینکه شیراز نام بلندی در شعر فارسی و آیینی دارد، بیان کرد: امسال شیراز میزبان هشتمین جشنواره بین المللی شعر غدیر شد و خوشبختانه شاهد استقبال بی نظیری از این جشنواره بودیم و بیش از ۴۰۰ نفر در جشنواره شرکت کردند.
کوهمال جهرمی ادامه داد: هشتصد شعر به این جشنواره ارسال شد و هشت هزار بیت به ادبیات اضافه شد.
عبدالرضا کوهمال جهرمی بیان داشت: برای اولین بار با مشورت اساتید از شعرهایی که به جشنواره ارسال شد، سرود تولید کردیم و کتاب جشنواره با شعرهای برگزیده از شاعران شرکت کننده در این دوره جشنواره رونمایی شد.
دبیر علمی هشتمین جشنواره بینالمللی شعر غدیر، عنوان داشت: یکی از ویژگیهای مهم این جشنواره این بود که شاهد آثار بسیاری از سوی جوانان به ویژه بانوان جوان بودیم و امیدواریم بتوانیم این جشنواره را در سالهای آینده باشکوهتر برگزار کنیم.
هشتمین جشنواره شعر غدیر به میزبانی شیراز و در چهار بخش شعر کلاسیک، شعر نو، سرود، ترانه و تصنیف و شعر کودک و نوجوان برگزار شد و این جشنواره در شامگاه چهارشنبه ششم مردادماه با معرفی نفرات برتر به کار خود پایان داد.