پخش زنده
امروز: -
معاون وزیر کشور در کرمان:کرمان دررتبه آخر رعایت شیوه نامه قرار دارد و وضع استان در مقابله با کرونا نگران کننده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کرمان، معاون وزیر کشور و دبیر قرارگاه عملیاتی مبارزه با کرونا، در جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری کرونای استان کرمان، مرگ و میرها در کشور را 17ونیم نفر در یک میلیون نفر اعلام کرد و افزود: این تعداد در کرمان 30و6 دهم نفر و بالاتر از میانگین کشوریست و کرمان با 37درصد ماسک زدن، رتبه آخر کشور را دارد.
دین پرست تاکید کرد: کرونا هیچ راهی جز رعایت دستورالعمل های بهداشتی بهداشتی نمیشناسد و باید این رعایتها از سوی دولت تشدید شود.
وی کمبود واکسن در بم را مطرح و خواستار تامین واکسن مورد نیاز این شهرستان شد.
دین پرست همچنین به نامه استاندار به رئیس جمهور برای تزریق اعتبار 70میلیاردی اشاره کرد و در این زمینه، قول پیگیری داد.
معاون وزیر کشور کمبود متخصص را در استان نیز از مشکلاتی بیان کرد و از مسؤلان استانی خواست در مصوباتشان بحث تامین نیروی متخصص را بصورت موقت هم مطرح کنند.
وی با اشاره به 934هزار مورد بازرسی در کشور از 50میلیارد تومان جریمه واحدهای متخلف خبر داد و گفت: در یکماه اخیر دردو بازه زمانی 26خرداد تا دوم تیر را با 23تیر تا 30تیر ماه مقایسه کرده ایم که میزان رعایت در بازه اول 70درصد بوده الان 44درصد، یعنی 37 درصد کاهش داشته است.
علی زینی وند با تاکید بر تسریع در تزریق 70میلیارد تومان اعتبار به استان، تولید اکسیژن بر ادامه فعالیت واحدهای تولیدی بدون قطع برق و همچنین افزوده شدن صنایعی دیگر همچون مس، به تولیدکنندگان اکسیژن را خواستار شد.
استاندار کرمان از معاون وزیر خواست تا برای استقرار بیمارستان صحرایی، پیگیری ها و آمادگی لازم انجام شود.
دکتر رشیدی نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این نشست روند بستری های استان را صعودی اعلام کرد و موج شیوع کرونا را سنگین ترین موج از ابتدای بروز کرونا توصیف کرد و گفت: در حال حاضر شدیدترین وضعیت شیوع کرونای کشور، در استان کرمان وجود دارد و فوت 203نفر در یک هفته گذشته در استان رقمی بالا ست.
وی تختهای موجود استان را 1901تخت بزرگسال و 98تخت کودکان، اعلام کرد و گفت 486مورد از این تخت ها مجهز به ونتیلاتور هستند، ضمن اینکه 263تخت ویژه در استان موجود هستند.
وی به واکسیناسیون نیز اشاره کرد و گفت تا کنون 500هزار واکسن به کرمان وارد شده و تا کنون بیش از 300هزار دوز واکسن، معادل حدود 10درصد جمعیت استان واکسینه شده اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان بر همکاری هر چه بیشتر مردم در روند صعودی واکسیناسیون موثر دانست، و در ادامه، مهمترین مشکل موجود را خستگی کادر درمان اعلام کرد.
وی آمار امروز چهارشنبه بیماران بستری در کل استان را هزار و 679بیمار اعلام کرد و گفت و از این مجموع هزار و 2بیمار در مرکز استان بستری هستند.
رشیدی نژاد ارائه خدمات هوم کر( Home care) از برنامه های پیش روی دانشگاهها اعلام کرد و گفت: در این طرح برخی بیماران کرونایی خدمات درمانی را در منزل دریافت میکنند.
دکتر رشیدی نژاد به شلوغی مقطعی برخی مراکز واکسیناسیون نیز اشاره کرد و آنرا ناشی از اختلال ناخواسته، در سامانه های اطلاع رسانی بیان کرد.
دکتر مکارم رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت نیز وضعیت موجود را نگران کننده دانست و کمبود پزشک متخصص عفونی در کنار مشکلات مالی را از جمله مشکلات بیان کرد و گفت: ظرفیتهای دانشگاه پر شده است و ایجاد ظرفیتهای جدید، نیازمند همکاری دستگاههای دیگر است.
دکتر اویسی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بم، نیز با اشاره به 36هزار دوز واکسن از اتمام این سهمیه خبر داد و خواستار تامین مرحله جدید واکسن شد.
وی با پیش بینی اینکه روزهای سخت تر در پیش باشد از آماده سازی مکانهایی برای شرایط اضطرار خبر داد.
دکتر محمدی رئیس دانشکده سیرجان نیز از اختصاص بخش اعصاب و روان به بیماران کرونایی با 64تخت، خبر داد و گفت، این بخش برای بیماران کرونایی نیازمند تجهیزات است.
در این جلسه همچنین اعلام شد: کارخانه تامین اکسیژن در بردسیر با قطع مکرر برق روبروست و کار تامین اکسیژن را به چالش کشیده است.