بستری شدن ۴۳۲ بیمار کرونایی در بیمارستانهای فارس
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، از بستری شدن ۴۳۲ بیمار مثبت و مشکوک دارای علایم کرونا در بیمارستانهای استان فارس در ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، دکتر عبدالرسول همتی افزود: در طول بحران بیماری کووید ۱۹، در مجموع از یک میلیون و ۱۸۹ هزار و ۲۶۵ تست تشخیصی شامل تست مولکولی یا PCR و تست سریع در فارس انجام شده است که از این تعداد، یک میلیون و ۶۳ هزار و ۵۷۴ تست تشخیصی مولکولی در آزمایشگاههای استان تهیه شده و با بررسی نمونههای انجام شده، ۳۱۲ هزار و ۵۶۰ بیمار مثبت قطعی شناسایی شده است.
او اظهارداشت: از ابتدای آغاز طرح شهید حاج قاسم سلیمانی تاکنون، ۱۲۵ هزار و ۵۹۱ مورد تست سریع انجام شده که از این تعداد ۲۲ هزار و ۴۱۲ بیمار مثبت شناسایی شده است و در مجموع از ابتدا تاکنون، ۳۳۴ هزار و ۹۷۲ بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در استان فارس شناسایی شده است.
دکتر همتی تصریح کرد: مجموع بیماران مثبت و مشکوک دارای علایم که هم اکنون در بیمارستانهای استان بستری هستند را نیز دو هزار و ۸۴۴ نفر اعلام کرد و افزود: از این تعداد، ۲۸۶ بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی، در بخشهای ICU، مراقبتهای ویژه درمانی دریافت میکنند.
او با بیان اینکه در ۲۴ ساعت گذشته، ۴۳۲ بیمار جدید مبتلا به کروناویروس در بیمارستانهای استان بستری شده اند، که این رقم بسیار بالایی است. چرا که ظرفیت بیمارستانهای پیش بینی شده مرجع کووید ۱۹ حدود دو هزار و ۵۰۰ تخت بوده است که در حال حاضر دو هزار و ۸۴۴ بیمار تا به امروز بستری شده اند.
دکتر همتی از بهبودی ۲۹۶ هزار و ۶ نفر از ابتدا تاکنون خبر داد که از بیمارستانها ترخیص شده و یا از ایزوله خانگی خارج شده اند.
این مقام مسوول در دانشگاه در ادامه با اعلام جان باختن ۱۵ هم استانی دیگر در اثر این بیماری از روز گذشته تاکنون، مجموع جان باختگان ناشی از کووید ۱۹ از ابتدای شیوع بیماری تا کنون را پنج هزار و ۱۱۸ نفر اعلام کرد.
این مقام مسوول در دانشگاه در رابطه با واکسیناسیون نیز خبر داد: تا امروز ۶۹۶ هزار دُز واکسن به هم استانیها تزریق شده است که علاوه بر گروه سنی ۵۵ سال به بالا که هم اکنون در حال دریافت واکسن هستند، برای گروههای معلمان، کارکنان و رانندگان سرویسهای مدارس، اساتید حوزه و دانشگاه، خبرنگاران، زندانیان، رانندگان حمل و نقل درون شهری مانند تاکسی و اتوبوس، افرادی که در فعالیتهای ریلی و جاده ای، دریایی و هوایی خدمت میکنند، کارکنان بانک ها، کارکنان مراکز شماره گذاری و تعویض پلاک، کارکنان دفاتر خدمات سلامت و ممیزان بهداشتی، بیماران دیابتی که در سامانه سیب ثبت نام کرده اند و باقی مانده بیماران خاص و صعب العلاج بر اساس برنامه ریزی انجام شده در روزهای آینده تزریق واکسن انجام خواهد شد؛ تعیین آمار این گروههای هدف از سازمانهای مربوطه در حال انجام است و در زمینه فراخوان آنها برای دریافت واکسن، از طریق سامانه نوبت دهی اقدام خواهد شد.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از مردم استان خواست با رعایت بیشتر شیوه نامههای بهداشتی برای عبور از این شرایط بحرانی با مجموعه سلامت استان همراه باشند.