پخش زنده
امروز: -
۱۱ میلیارد و ۱۰۰ میلیون یورو از تعهدات ارزی صادرکنندگان به چرخه اقتصادی کشوربازگشت.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، دبیر شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی خوزستان گفت: پیش از این برابر با بند دوم بخش الف بسته سیاست برگشت ارز حاصل از صادرات ویژه سالهای ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰، مهلت قانونی ارائه درخواست مکتوب و مستندات مربوط به صادرکنندگان دارای پروانه صادراتی سال ۱۳۹۷ تا پایان تیرماه امسال بوده است.
شهلا عموری با اشاره به اینکه این تاریخ با تعطیلی ۶ روزه پایتخت بنا به دستور ستاد ملی کرونا همزمان شد افزود: برهمین اساس تقاضا شد که مهلت تحویل مستندات و درخواستهای مکتوب صادرکنندگان سال ۱۳۹۷ تمدید شود.
وی ادامه داد: در همین راستا طی موافقت کمیته اقدام ارزی، صادرکنندگان سال ۹۷ میتوانند تا نیمه مرداد سال جاری مستندات قانونی خود در این خصوص را به کمیته اقدام ارزی ارائه کنند.
عموری افزود: صادرکنندگان میتوانند صرفا نسبت به ارائه درخواست و مستندات مربوط به درخواست احراز ارز حاصل از صادرات بر اساس مدارک موجود در تارنمای سازمان توسعه تجارت ایران به آدرس www.tpo.ir اقدام کرده تا پس از بررسی و احراز ارز حاصل از صادرات، فرآیند ایفای تعهدات ارزی آنان پیگیری شود.
رئیس اتاق بازرگانی اهواز خاطر نشان کرد: ارسال مدارک و مستندات به معنای ایفای تعهدات ارزی نبوده و نیازمند بررسی در کمیته بند۲ ویژه بخش الف بسته سیاستی بازگشت ارز حاصل از صادرات است.
وی ادامه داد وگفت: بر اساس بسته سیاستی برگشت ارز حاصل از صادرات، صادرکنندگان سالهای ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۰ موظفند ۹۰ درصد ارزش کوتاژهای صادراتی (۱۰۰ درصد تعهدات ارزی) خود را ایفا کرده تا مشمول محدودیتها نشوند.
با توجه به لزوم مساعدت به صادرکنندگان سال ۹۸ برای رفع تعهدات ارزی و استفاده از ارز حاصل از صادرات برای واردات خود یا واگذاری پروانههای صادراتی به غیر، این تمدید مهلت در نظر گرفته شده است و انتظار میرود صادرکنندگان از فرصت مقتضی برای ایفای تعهدات ارزی خود استفاده کنند.
بیشتر بخوانید :تسریع رسیدگی به اختلافات حقوقی فعالان اقتصادی خوزستان
همچنین تا پایان تیرماه امسال اعلام شد ۳۶۳ صادرکننده ۱۱ میلیارد و ۱۰۰ میلیون یورو از تعهدات ارزی خود را به چرخه اقتصادی کشور بازنگردانند.