پخش زنده
امروز: -
برداشت پیاز از 495 هکتار اراضی استان چهارمحال و بختیاری آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکرچهارمحال و بختیاری، رئیس جهاد کشاورزی استان گفت: متوسط عملکرد این محصول ۷۲ تن در واحد هکتار است و برداشت تا آخر شهریور ماه در چهارمحال و بختیاری ادامه دارد.
آقای ابراهیمی افزود: سطح زیر کشت پیاز در مقایسه با سال گذشته به دلیل خشکسالی 30 درصد کاهش داشته است.
به گفته وی، سفید و زرد از ارقام پیاز در استان چهارمحال و بختیاری است و بیشترین سطح زیرکشت پیاز در شهرستان بروجن،فارسان، شهرکرد، کوهرنگ و کیار قرار دارد.
رئیس جهاد کشاورزی استان افزود: پیاز تولید استان علاوه بر مصرف داخل به استان های تهران، گرگان و یزد ارسال می شود.