پخش زنده
امروز: -
نشست هماندیشی فعالان تجاری و مدیران شرکتهای دانشبنیان ایرانی در مسکو، با امضاء قرارداد فروش دارو به روسیه آغاز شد.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از مسکو، دو شرکت دانشبنیان ایرانی و روسی فعال در صنعت دارو، قرارداد همکاری و صادرات دارو به روسیه امضا کردند.
نشست هماندیشی فعالان تجاری و مدیران شرکتهای دانشبنیان ایرانی در مسکو، با امضاء قرارداد فروش دارو به روسیه آغاز شد و در ادامه فعالان حوزه تجارت به بررسی موانع و مشکلات در مسیر ورود محصولات ایرانی به بازار بزرگ روسیه و حوزه اوراسیا پرداختند.
در این نشست که کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه، مهدی قلعه نویی رئیس مرکز تعاملات بین الملل علم و فناوری ریاست جمهوری، مدیر عامل میربیزنس بانک، رایزنان بازرگانان و اقتصادی سفارت و نیز جمعی از مدیران شرکتهای دانشبنیان کشورمان حضور داشتند، افزون بر بررسی موانع موجود، درباره سوالات تشکیل هلدینگ شرکتهای دانش بنیان ایرانی در روسیه رایزنی شد.
همچنین چگونگی ثبت محصولات و تولیدات دانش بنیان ایرانی در روسیه، از جمله دارو و تجهیزات پزشکی، بازاریابی، مشارکت در نمایشگاه، بهره مندی از ظرفیت اتحادیه اقتصادی اوراسیا، جذب سرمایه گذاری و تولیدات مشترک با شرکتهای روسی، همکاری در قالب کمیسیون مشترک اقتصادی، توسعه همکاریها از طریق کارگروه همکاریهای فناورانه و توسعه همکاری در زمینه گردشگری سلامت مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
کاظم جلالی سفیر ایران در روسیه با بیان اینکه روابط ایران و روسیه در عرصههای سیاسی، امنیتی و دفاعی در سطحی بسیار عالی قرار دارد گفت: در دو حوزه مهم از جمله حوزههای فرهنگی و اقتصادی، روابط دو کشور آنگونه که باید، رشد نکرده است.
وی افزود: نوعی بی تصویری از ایران در روسیه وجود دارد که نیازمند تلاش بیشتر برای شناخت کشورمان به روسهاست.
سفیر کشورمان با تاکید بر ضرورت ایجاد شناخت بهتر از ایران در روسیه گفت: ما در عرصه انتشار کتاب و جزوه و ایجاد محتوا در فضای مجازی برای معرفی بهتر کشور خود ضعف داریم و امیدواریم در آینده نزدیک شبکه ایرانی به زبان روسی راه اندازی شود.
جلالی در ادامه گفت: عرصه دوم در روابط ایران و روسیه بخش اقتصادی است که باید توسعه یابد و تلاش کنیم بی تصویری از ایران در روسیه از بین برود و از فرصتهای خوبی که برای گسترش حضور در روسیه داریم، حداکثر استفاده صورت گیرد.
مهدی قلعه نویی رئیس مرکز تعاملات بین الملل علم و فناوری ریاست جمهوری نیز در این نشست گفت: با برداشته شدن موانع و مشکلات موجود، شرکتهای دانشبنیان و محصولات ایرانی با سهولت بیشتری وارد بازار روسیه خواهند شد.
وی به ضرورت فعال شدن کارگروه سلامت در کمیسیون مشترک همکاریهای اقتصادی ایران و روسیه اشاره کرد و گفت: اگر از فعالیت این کارگروه حمایت شود، عملکرد بهتری خواهد داشت.
محمد حزار، مدیرعامل میربیزنسبانک مسکو در این نشست با اشاره همکاری خوب مالی و پولی بین بانکهای ایران و روسیه گفت: میربیزنس بانک در واقع حلقه واسط سیستم بانکی ایران و روسیه است و چه پیش از برجام و پس از امضای آن این حلقه برقرار بود و ارتباطات بانکی ایران و روسیه هرگز قطع نشده است.
زارعی رایزن بازرگانی سفارت جمهوری اسلامی ایران در فدراسیون روسیه نیز درباره ثبت سفارش، تخصیص ارز، نحوه حضور در بازار روسیه، شرکت در نمایشگاههای تخصصی، معرفی سازمان صدور مجوز برای ثبت و صدور مجوز تجهیزات پزشکی، تلاش در جهت انعقاد موافقت نامه پذیرش متقابل جی ان پی بی وزارتخانههای بهداشت دو کشور توضیحاتی به شرکت کنندگان در این نشست ارائه داد.
مصاحبهها:
۱- عبدالرحیم مطهری-رئیس هیات مدیره شرکت داروسازی نصر فریمان
۲- الکساندر تولایف- مدیر شرکت روس دارو
۳- مهدی قلعه نویی- رئیس مرکز تعاملات بین الملل علم و فناوری ریاست جمهوری
۴- کاظم جلالی- سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه
روسیه: سیدعلی دارابی