پخش زنده
امروز: -
سیستم آزمایش و ردیابی نظام بهداشتی انگلیس که بسیاری از افراد مبتلا به کرونا را ملزم به ماندن در خانه و قرنطینه کردن خود کرده است، بسیاری از کسب و کارهای کشور را با کمبود نیروی انسانی مواجه کرده است.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی اسکای نیوز، پایان محدودیتهای کرونایی تعطیلی نسبی در کسب و کار انگلیس، از بخش تولید مواد غذایی گرفته تا مهمان پذیری، کارخانههای خودروسازی، حمل بار، شرکتهای مصالح ساختمانی، اتاقهای کنترل پلیس و قفسههای فروشگاههای بزرگ را به دنبال داشته است.
افزایش موارد ابتلا به کرونا مطابق با افزایش افرادی است که از طریق اپلیکیشن آزمایش و ردیایی نظام ملی بهداشت انگلیس دستور یافتند خود را قرنطینه کنند، افرادی که تعدادشان فقط در هفته گذشته ۶۱۸ هزار نفر بود و تقریباً همه کارکنان برخی شرکتهای مصالح ساختمانی را شامل میشد.
جان نیوکامب، رئیس اتحادیه شرکتهای مصالح ساختمانی گفت: از هر ۱۲ نفر که در حالت عادی در این شرکتها کار میکنند، اکنون فقط دو نفر مشغول کار هستند. با این وصف از ۱۰ نفر خواسته شده است که خود را قرنطینه کنند. میدانیم که از تعداد زیادی از افرادی که هیچ عوارضی ندارند و بیمار نیستند خواسته میشود که در خانه بمانند.
درخواستهایی از سوی صنایع مختلف در انگلیس مبنی بر این مطرح شده است تا تاریخی اعلام شود تا افرادی که هر دو نوبت واکسن را زده اند به جای قرنطینه کردن خود آزمایش دهند. اما اعضای دولت بعد از یک هفته پیامهای ضدونقیض همچنان در برابر این درخواستها مقاومت میکنند.
کواسی کوارتنگ، وزیر بازرگانی انگلیس گفت: نظر من این است که محدودیتها نتیجه خوبی داشت و ۱۶ اوت برداشته خواهد شد. در این باره مطمئنم...
وی افزود: ما باید تا ۱۶ اوت از مقررات تبعیت کنیم. میدانم که زمان بسیار طولانی است، اما تا ابد که ادامه نمییابد. فکر میکنم وقتی محدودیتها برداشته شود، میتوانیم اوضاع را به حالت عادی برگردانیم.
فروشگاههای بزرگ مشغول استخدام هزاران کارگر موقت هستند تا کمبود کارکنان خود را جبران کنند و بتوانند قفسههای خود را دوباره پر کنند. رسانههای اجتماعی از تصاویری (از قفسههای خالی) فروشگاهها را به نمایش میگذارند که شاید با کمبود رانندگان کامیون و هوای بسیار گرم تشدید شده است.
هلن دیکینسون، مدیرعامل شرکت بریتیش ریتِیل کنسرسیوم گفت: بسیاری از کسب و کارهایی که تحت تاثیر این وضعیت قرار گرفته اند، آمار و اطلاعات خود را درباره کمبود کارکنان و مشکلات خود در اختیار دولت گذاشته اند و دولت هم اکنون مشغول بررسی آنهاست؛ بنابراین ما امیدواریم آنها در ساعات آینده موضع خود را تغییر دهند. چون هیچ یک از ما نمیخواهیم شاهدتشدید اختلال در فعالیتها در روزهای آینده باشیم.
مسئولان فروشگاههای بزرگ میگویند مقرراتی که افراد را ملزم به قرنطینه کردن خود میکند، توزیع مواد غذایی را مختل کرده است، اما تاثیری بر تولید مواد غذایی ندارد و نیازی به ترس و وحشت در این باره نیست. اما این فروشگاهها و هزاران کسب و کار دیگر، و صدها هزار نفر باید به قیمت برداشتن همه دیگر محدودیتهای کرونایی، دست کم ماه دیگر را در این وضعیت نابسامان سپری کنند.