توسط پژوهشگران دانشگاهی
طراحی و ساخت نخستین نرم افزار فرآیند کاوی ایرانی
پژوهشگران مرکز رشد دانشگاه علم و صنعت موفق به طراحی و ساخت نخستین نرم افزار فرآیندکاوی ایرانی به نام «بهفالَب» شدند.
آقای علی نوروزیان مدیر توسعه مرکز رشد در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار
خبرگزاری صدا و سیما افزود: فرآیندکاوی همان ابزاری است که به مدیران اجازه میدهد بدون داشتن دانش تخصصی در حوزه آی تی از دادههایی که در سازمان وجود دارد بهره برد.
در ادامه آقای مهرداد کرمانی استاد دانشگاه علم و صنعت گفت: این سامانه نخستین سامانه ایجاد کننده شفافیت در سازمانهای دولتی و سازمانهای خصوصی محسوب میشود که به مدیران کمک میکند تا بتوانند گلوگاههای فرآیند را در سازمان مشخص کنند و انحرافات و تخلفات احتمالی را کشف کنند.
همچنین مدیران مؤسسات و شرکتهای دولتی و غیردولتی با ورود به این سامانه میتوانند تمام فعالیتها را به صورت شفاف مشاهده کنند.
در ادامه آقای محمد قنبری دانشجوی دانشگاه علم و صنعت گفت: تمام دادهها از سوی مدیران مؤسسات در این سامانه بارگذاری میشود و پس از ارسال از هر تحلیل به صورت خلاقانه برای مدیران دادهها نمایش داده میشود.
همچنین از طریق این داده نمودارهای مسیرهای پر تکرار مشتریان و مراجعین و یا مسیرهای کمتر تکرار شده برای مدیران مشخص میشود و تحلیل صورت میگیرد.
در ادامه آقای علی نوروزیان در خصوص فواید این سامانه گفت: فرآیندکاوی این اجازه را به مدیر میدهد تا بتواند به طور شفاف سازمان را ببیند و در بخشهایی که مشتریان و مراجعه کنندگان بیشترین معطلی و یا تأخیر را دارند شناسایی شود و طراحی جدید شکل بگیرد تا در نهایت کار بهتری انجام شود و مراجعه کنندگان با رضایت از سازمان خارج شوند.
وی گفت: این سامانه نخستین سامانه نرم افزار بومی ایرانی در خاورمیانه است که توسط پژوهشگران دانشگاهی ساخته شده و آماده ارائه خدمات به مردم است.