به دنبال ادامه روند صعودی موج چهارم کرونا در پاکستان، تعداد موارد فعال کووید-۱۹ در این کشور از ۵۱ هزار نفر فراتر رفت.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد؛ به دنبال ادامه روند صعودی موج چهارم کرونا در پاکستان، تعداد موارد فعال کووید-۱۹ در این کشور از ۵۱ هزار نفر فراتر رفت.
پایگاه خبری "داون نیوز" نوشت: در ۲۴ ساعت گذشته با شناسایی ۲۱۵۸ مبتلای جدید به کرونا از حدود ۳۴ هزار و ۲۱۶ آزمایش انجام شده در پاکستان مجموع مبتلایان کرونا به ۹۹۸ هزار و ۶۰۹ نفر رسید. میزان تستهای مثبت روزانه کرونا در پاکستان به ۶ درصد افزایش یافته است و طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۰ بیمار کرونایی جان خود را از دست داده و ۸۹۵ نفر نیز بهبود یافته اند. اسد عمر وزیر برنامه ریزی و رییس ستاد ملی مدیریت و مبارزه با کرونا در پاکستان نیز شب گذشته در پیامی ضمن ابراز نگرانی از تداوم روند صعودی موج چهارم کرونا تاکید کرد: تا زمانی که بخش عمدهای از جمعیت پاکستان واکسینه نشوند، اعمال محدودیتهای کرونایی اجتناب ناپذیر است. وی افزود: دولت پاکستان با هدف مقابله با شیوع موج جدید کرونا روند واکسیناسیون را تسریع کرده و از مردم میخواهیم که در راستای ایمن سازی کشور در طرح واکسیناسیون شرکت کنند.
در تحولی دیگر ؛ سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرد: انتظار میرود تا چند ماه آینده، نوع دلتای ویروس کرونا بر این همه گیری غالب شود. بر اساس این گزارش تا روز سه شنبه، ابتکار جهانی درباره به اشتراک گذاری تمام دادههای آنفلوآنزا، ۲۴۸ هزار و ۱۳۳ مورد مرتبط با کووید ۱۹ را دریافت کرد که از این تعداد در حدود ۹ درصد آن نوع بسیار مسری دلتا بود. در ۴ هفته گذشته، بیش از ۷۵ درصد از نمونههایی که کشورهای زیادی در سراسر دنیا آنها را ارائه کرده بودند، ویروس دلتا بود. این گزارش هفتگی درباره دادههای مربوط به این همه گیری نشان داد که پس از دو ماه کاهش، تعداد مرگ و میرهای جدید بر اثر ابتلا به کرونا در سراسر جهان تا نزدیک به ۵۷ هزار نفر در هفته منتهی به ۱۸ ژوئیه افزایش یافته است. این گزارش نشان داد، در هفته گذشته، تعداد موارد جدید تایید شده ابتلا به کووید ۱۹ در سراسر دنیا به ۳.۴ میلیون نفر رسید که در مقایسه با هفته قبل از آن ۱۲ درصد افزایش نشان میدهد. سازمان جهانی بهداشت تخمین زد با ادامه نرخ فعلی افزایش موارد ابتلا، طی سه هفته آینده تعداد کل موارد تأیید شده موارد ابتلا به کووید ۱۹ به بیش از ۲۰۰ میلیون نفر خواهد رسید. در همه ۶ منطقه در دنیا که سازمان جهانی بهداشت آنها را بررسی کرده است به جز آمریکای شمالی و جنوبی و آفریقا، در یک هفته گذشته موارد ابتلا به کرونا افزایش داشته است و منطقه غرب اقیانوس آرام با گزارش افزایش ۳۰ درصدی بیشترین افزایش موارد ابتلا به کرونا را ثبت کرده است.