مهدی خیر جو عملکرد این جشنواره را مطلوب و موفقیت آمیز ارزیابی کرد و گفت: با توجه به اینکه در دوره شیوع کرونا، به دلیل ایجاد برخی محدودیت ها در کشور، فعالیت های حوزه رسانه نیز مانند بسیاری از عرصه های دیگر کاهش یافت و برنامه های مناسبتی به شکل سابق برگزار نشد، با این وجود استقبال از نخستین دوره جشنواره رسانهای امام رضا(ع) در خور توجه بود.
خیرجو با قدردانی از هیات انتخاب و داوران جشنواره افزود: اینکه اعضای هیات انتخاب و داوران، در بازه زمانی کوتاه حدود ۹ هزار اثر را ارزیابی و برسی کردند، کاری جهادی است که به نوبه خودم از زحمات این عزیزان تشکر می کنم.
وی همچنین به فعالیتهای رسانهای آستان قدس رضوی در دو سال اخیر اشاره و کرد و گفت: پخش زنده ۲۲۷ هزار دقیقه برنامه از شبکه های مختلف رسانه ملی، تولید بیش از ۱۳۰۰ برنامه افزون بر ۴ هزار دقیقه، برقراری ارتباط با حدود ۳۰ شبکه تلویزیونی و ماهواره ای عربی، انگلیسی، اردو، آذری زبان و ۳۵۰ میلیون بازدید کننده از محتواهای صفحات مجازی آستان قدس رضوی از جمله این فعالیت ها و دستاوردها بوده است.
به گفته خیرجو، همچنین طی یک سال اخیر علاوه بر افتتاح استودیوهای صحن انقلاب، اقداماتی دیگر نیز در حوزه زیرساختهای مورد نیاز صورت گرفت تا زمینه ارائه خدمت رسانهای به همه دلدادگان حضرت رضا(ع) در نقاط مختلف ایران و جهان گسترش یابد.
بر اساس اعلام هیات داوران، فهرست برگزیدگان بخش های مختلف نخستین جشنواره رسانهای امام رضا(ع) به این شرح است:
در بخش خبر "زهره کهندل" رتبه دوم، "فاطمه زنگیآبادی" و «حرمت سادات متولی نوش» مشترکا رتبه سوم را کسب کردند و هیات داوران در این بخش اثری را شایسته رتبه اول ندانست، در بخش سرمقاله و یادداشت، "فرهاد باغشمال آذر» رتبه دوم و «آرش شفاعی بجستان» رتبه سوم را به دست آورد و در این بخش هیچ یک از آثار رتبه اول را کسب نکرد.
در بخش مصاحبه، «فاطمه مرادزاده» رتبه اول، «صدیقه رضوانی نیا» رتبه دوم و «آزیتا ذکاء» رتبه سوم؛ در بخش گزارش؛ «محمد حسین مروج کاشانی» رتبه اول، «مهدی احمدی» رتبه دوم و «زهرا وفایی نیا» رتبه سوم؛ در بخش گزارش رادیویی و تلویزیونی نیز «مریم تکافی» رتبه اول، «کاظم دهقانی» و «مهدی رهنما» به طور مشترک رتبه دوم و «یوسف سلامی» و «ناهید فرهادی» رتبه سوم مشترک را کسب کردند.
بخش عکس خبری رتبه های برتر نداشت و «هادی دهقانپور»، «محمد آهنگر» و «مرتضی صالحی» شایسته تقدیر شناخته شدند، در بخش مستند تلویزیونی «مهدی شایقی» رتبه اول، «هاشم مسعودی» رتبه دوم و «سعید ولی زاده» رتبه سوم شد؛ در بخش نماهنگ تلویزیونی «محمدصادق رمضانی مقدم» رتبه اول، «سید محمدصادق حسینی» رتبه دوم و «سعید ولی زاده» رتبه سوم را به دست آورد و در این بخش «هاشم مسعودی» و «جلال شبانی» نیز شایسته تقدیر شناخته شدند.
در بخش برنامه رادیویی، «عفت جمالی پور» رتبه اول، «شهرام شیخ درد ترکمانی» رتبه دوم و «الهه بیات» رتبه سوم را به دست آورد و در این بخش «روشنک ذوالفقاری» شایسته تقدیر شناخته شد و در بخش برنامه تلویزیونی هیات داوران در آثار «هادی سمیعی زفرقندی» و «سجاد بهمن آبادی» را شایسته تقدیر دانست.
در بخش شبکه های اجتماعی نیز «راضیه غلامی» رتبه اول، «علی حسن پور» رتبه دوم و «سمانه جوکار کهنگی» و «حسام شریفی» رتبه سوم مشترک را به دست آوردند و در بخش موشنگرافی هم «سعید طلوع» رتبه اول، «مهدی جوزانی» رتبه دوم و «نیما حقیقی» رتبه سوم را کسب کردند.
بخش پادکست این جشنواره رتبه اول و دوم نداشت و «فاطمه سادات موسوی»، «سمیه مهرانیان» و «فاطمه برات زاده» به صورت مشترک حائز رتبه سوم شدند. هیات داوران جشنواره، در بخش های «طرح تلویزیونی و رادیویی» و «طرح بازی و نرم افزار» نیز اثری را در حد کسب رتبه برتر و شایسته تقدیر ندانست.