• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۸۰۱۸
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۰ - ۱۲:۰۶
کیش » علمی و فرهنگی

تقویت برنامه‌های فرهنگی حوزه عفاف و حجاب در کیش

در دومین جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر جزیره کیش بر تقویت برنامه‌های فرهنگی حوزه عفاف و حجاب تاكيد شد.

تقویت برنامه‌های فرهنگی حوزه عفاف و حجاب در کیشبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کیش، امام جمعه کیش، در جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر گفت: براساس رهنمود‌های مقام معظم رهبری؛ موضوع مهم عفاف و حجاب در جزیره کیش مورد توجه ویژه قرار گرفته است.

حجت الاسلام والمسلمین حسن زاده با اشاره به این که شورای امر به معروف و نهی از منکر کیش در چند سال اخیر جلسات تخصصي متعددی را در زمینه عفاف و حجاب برگزار کرده است، افزود: در همین راستا وظایف دستگاه‌ها به صورت جداگانه در قالب ۲۶ جلسه تخصصی و بر اساس وظایفی که شورای عالی انقلاب فرهنگی در مصوبات خود اعلام کرده به دستگاه‌ها و ادارات مختلف ابلاغ شده است.

امام جمعه کیش با قدردانی از تلاش مضاعف مسئولان شورای امر به معروف و نهی از منکر گفت: معضلات اجتماعی ناشی از تردد برخی مسافران از شهر‌ها و استان‌های مختلف به کیش و آشنا نبودن به فرهنگ غالب این منطقه سبب شده تلاش این شورا در عمل نمودی نداشته باشد.

حجت الاسلام والمسلمین حسن زاده با تاکید بر این مهم که میان ساکنان کیش کمتر افرادی شناسایی می‌شود که گرفتار شدید معضلات اجتماعی باشند، گفت: برخی از معضلات اجتماعی در جزیره کیش را می‌توان در خودرو‌های کرایه ای، بازار‌ها و کنار ساحل مشاهده کرد و از شهر‌ها و استان‌های مختلف به این منطقه سفر می‌کنند و هیچ ارتباطی با جزیره کیش ندارند.

وی افزود: به خاطر شناور بودن مسافران از شهر‌ها و استان‌های مختلف به جزیره کیش؛ ارائه مجموعه‌ای از پیشنهادات شورای امر به معروف و نهی از منکر و تعیین وظایف دستگاه‌های مختلف در دستور کار قرار گرفته است.

امام جمعه کیش بیان داشت: دستگاه‌های اجرایی مستقر در این منطقه با انجام وظایف محوله خود می‌توانند ۸۰ درصد معضلات اجتماعی کیش را حل کنند.

وی تصریح کرد: حوزه حراست ادارات و نهاد‌ها می‌توانند با نظارت بر رعایت لباس متحد الشکل، فضای ظاهری بد حجابی را در محل کار از بین ببرند و تحقق این مهم برای بهتر شدن فضا در جزیره کیش خواهد شد.

رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش نيز در این جلسه، گفت: تمام مصوبات جلسه عفاف و حجاب قابلیت اجرا دارد و محقق شدن این مهم سبب مطرح شدن جزیره کیش به عنوان پایلوتی برای اقدامات فرهنگی و اجتماعی در سطح کشور خواهد شد.

آهنگران یکی از ویژگی‌های مهم جزیره را وفاق و همدلی میان تمام مسئولان سازمان و دستگاه‌های اجرایی مستقر در این منطقه برشمرد و افزود: اجرای برنامه‌های فرهنگی به مناسبت گرامی داشت سوم خرداد؛ یکی از اقدامات موثر این منطقه در سطح کشور بود.

وی ظرفیت‌های سازمان منطقه آزاد کیش در زمینه اقدامات فرهنگی و عفاف و حجاب را مثبت ارزیابی کرد و افزود: این امر به عنوان اعتقاد و یک اصل پذیرفته شده است و با بهره گیری از دستاورد‌های مهم در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی می‌توان گام‌های موثری در این زمینه برداشت.

رئیس هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش بر جایگاه مهم امر به معروف در جزیره کیش اشاره داشت و تصریح کرد: در جزیره کیش نیاز به نهی از منکر نیست و این جزیره به عنوان منطقه‌ای پیشرو در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و مذهبی در سطح کشور مطرح است.

جعفر آهنگران گفت: زمینه برای انجام کار‌های فرهنگی و اجتماعی در سطح جزیره کیش فراهم است و می‌توان در این مسیر موفق‌تر عمل کرد و با اتکا به باور و اعتقادات قلبی و با رهبری امام جمعه کیش شاهد اقدامات خوبی در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی در این منطقه خواهیم بود.

فرمانده انتظامی ویژه کیش به عنوان دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر جزیره کیش گفت: توجه به مسئله عفاف و حجاب و رعایت آن ازسوی آقایان و خانم‌ها حائزاهمیت است.

وي با اشاره به کم توجهی برخی از افراد گردشگر باتوجه به شرایط کیش،  گفت: شرایط متعددی برای بروز این رفتار‌ها و ناهنجاری‌ها وجود دارد که دلیل اصلی آن تغییر محیط و انگیزه افراد برای دیده شدن با تغییر رفتاری جدید است.

سرهنگ جمالي گفت: مطالبه ما از مردم رعایت الگو‌های رفتاری برای حفظ حقوق دیگران است.

وي گفت: تقویت و افزایش اقدام‌های فرهنگی محیطی، توجه به این موضوع در فرودگاه‌های مبدا قبل از ورود مسافر به کیش، استفاده از ظرفیت فعالان رسانه‌ای و مجازی بویژه صدا و سیما و گروه‌های مردمی برای تقویت بنیه‌های اعتقادی عرصه عفاف و حجاب بسیار موثر خواهد بود.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر جزیره کیش گفت: ساكنان كيش در عرصه رعایت مبانی عفاف و حجاب بسیار قانونمند هستند و اندک افراد ناهنجار کیشوند هستند

ورود مستمر مدیرعامل سازمان و معاونت فرهنگی اجتماعی سازمان به عنوان متولیان اصلی تقویت فرهنگ عفاف و حجاب، اختصاص ۱۰ درصد از فضای شهری، مراکز تجاری، فرودگاه، بندرگاه و سواحل برای تبلیغات حوزه عفاف و حجاب، ورود تمام دستگاه به عرصه فضای مجازی و پیشگیری از بروز تخلفات مرتبط به حوزه فعالیتی در این فضا برای حفظ چهره مطلوب کیش و برخورد با سودجویان و کلاهبرداران که با تبلیغ سو با استفاده از نام کیش در فضای مجازی فعالیت اقتصادی دارند از ديگر موارد اين جلسه بود.

توجه جدی به مطالبات مردم کیش برای حفظ شعائر دینی به منظور تحکیم بنیان خانواده‌ها و توجه به جوانان، تهیه پیوست فرهنگی برای برنامه‌ها و فعالان عرصه گردشگری و تقویت نظارت‌ها از سوی مسئولان، ساماندهی خانه‌های شبانه، استفاده از ظرفیت‌های مردمی، صنفی و مسئول سازی برای تقویت فعالیت‌های عرضه عفاف و حجاب نيز در جلسه مورد بحث وتبادل نظر قرار گرفت.

دومین جلسه ستاد امر به معروف و نهی از منکر با حضور تیمی از اعضای شورای سیاست گذاری عفاف و حجاب کشور، مدیرعامل سازمان منطقه آزاد، امام جمعه و فرمانده انتظامی ویژه کیش برخی از اعضای ستاد با هدف بررسی وضعیت عفاف و حجاب در کیش و ارائه راهکار‌های عملی برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مازندران در رأس ورزش ایران قرار دارد
سمنان غبارآلود می شود
شب یلدا در نقطه صفر مرزی خوزستان + فیلم
دیدار مسئولان فومن با جانباز ۷۰ درصد به مناسبت شب یلدا
حسین‌زاده: نسخه دو سال اخیر من نتیجه تلاش‌های اسکوچیچ است
کشاورزان پل باباحسین خرم‌آباد میزبان  طرح پایلوت کشاورزی حفاظتی
بسته خبر‌های کوتاه اول دی ۱۴۰۴
اسکوچیچ: تراکتور با بازی جسورانه و نظم تاکتیکی شایستگی پیروزی را داشت
۱۰ کیلومتر از فاز اول خط۲ قطارشهری تبریز سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد
معرفی داوران جایزه شهید آوینی جشنواره سینماحقیقت
برگزاری یادواره شهدای دانشجو در الیگودرز
سرمربی الدحیل: مساوی می‌توانست نتیجه خوبی برای ۲ تیم باشد
کام شیرین کاله مازندران با شکست شگفتی ساز لیگ برتر بسکتبال
رفع بحران برق صنایع معدنی با همکاری ایمیدرو و صندوق توسعه ملی
نجات ۲۲مادر در سیل
نقش مؤثر خیرین و سمن‌ها در کاهش آسیب‌های اجتماعی استان
کشف خودرو سرقتی و دستگیری سارق در کمتر از ۲۴ ساعت در تالش
رایگان شدن معاینه فنی تاکسی‌های تبریز
برپایی بازارچه صنایع دستی و مشاغل خانگی در عباس‌آباد
باخت بانوان والیبالیست مس رفسنجان برابر مدافع عنوان قهرمانی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
جلال امیدیان: مقابل تیمی پیروز شدیم که در ۱۳ هفته گذشته شکست نخورده
یارانه آذر ماه دهک چهار تا نهم واریز شد
شب چله و حافظ خوانی
دلتنگی سرلشکر موسوی برای فرمانده شهید «محمد باقری»
لزوم جمع آوری تابلو‌های بدون مجوز سطح شهر تبریز
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۲ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
زنگ خطر همه گیری آنفلوانزا در فارس  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)