پخش زنده
امروز: -
محققان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه موفق به تولید سامانۀ نوین نانویی با قابلیت همزمان تشخیص و درمان سرطان شدند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی؛ معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه گفت: محققان این دانشگاه توانستند سامانۀ نوین نانویی با قابلیت همزمان تشخیص و درمان سرطان تولید کنند.
محمدرضا رضائیمنش اظهار داشت: سیستمهای نوین دارورسانی بر پایه علم نانوفناوری این امید را ایجاد میکنند تا با محصورسازی دارو در داخل نانوذرات بتوان گام جدیدی را در درمان انواع سرطان برداشت که محققان دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه با بهرهگیری از تکنولوژی نانوفناوری موفق به تهیۀ فرمولاسیونی شدند که در نهایت سبب ایجاد یک سامانه با قابلیت همزمان تشخیص و درمان شده است و امکان تصویر برداری تشدید مغناطیسی (MRI) از محل توموربرای بررسیهای تشخصی را نیز فراهم میکند.
رضائیمنش افزود: امروزه درمان بسیاری از بیماریهای صعبالعلاج از جمله سرطان منوط به استفاده از داروهای شیمی درمانی است که نتایج آن به همراه روشهای دیگر مانند پرتو درمانی ممکن است به طور کامل اثر بخش نباشد و گاهی آثار سوء دیگری را ایجاد میکند.
وی گفت: علت عمده این امر مربوط به داروهای شیمی درمانی استفاد شده در این بیماری است که قابلیت دسترسی و تجمع بیشتر در محل بافت تومور را ندارد و عوارض ثانویه ناشی از آنها افزایش پیدا میکند.
معاون آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه افزود:تحقیق و پژوهش، به عنوان یکی از قویترین ابزارهای پرورش استعدادهای بالقوه محسوب میشود و با بهرهگیری از روشهای علمی، اطلاعات مورد نیاز برای تصمیمگیری و سیاستگذاری در حوزه سلامت را فراهم میکند.