پخش زنده
امروز: -
در این روزهای گرم تابستان، کشاورزان دامغانی، مشعول برداشت زردآلو از باغات خود هستند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان سمنان، سطح باغات زردآلو در منطقه شمال دامغان هزار هکتار است .
قوامی، جهانگیری، صادراتی و قیاسی عمده ارقام زردآلوهای برداشتشده در شهرستان دامغان هستند.
برداشت زردآلو از باغات منطقه رودبار تا پایان تیرماه ادامه دارد.
این میوه سرشار از ویتامینهای A و C و آهن است. مواد مغذی موجود در زردآلو از چشمها و قلب حفاظت میکنند و فیبر موجود در آن بر علیه بیماریها مبارزه میکند.
زردآلو منبع غنی بتاکاروتن (پیش ساز ویتامین A) است. زردآلوهایی که رنگ نارنجی تیره دارند، حاوی بتاکاروتن بیشتری هستند. مواد غذایی حاوی بتاکاروتن باعث کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی، سکته، آب مروارید و بعضی سرطانها میشوند.
مقادیر بالای بتاکاروتن و لیکوپن موجود زردآلو باعث میشود غذای مفیدی برای حفظ سلامتی قلب باشد. این دو ماده بعنوان آنتی اکسیدان، از اکسیداسیون LDL- کلسترول و بروز بیماری قلبی جلوگیری میکنند.
عکس: علی غریب