پخش زنده
امروز: -
رئیس مجمع نمایندگان کردستان در مجلس شورای اسلامی بر لزوم حمایت از کتابخانههای عمومی تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز کردستان، محسن فتحی گفت: خوشبختانه مجلس یازدهم توجه ویژهای به حمایت از این نهاد فرهنگی دارد.
محسن فتحی در دیدار مدیرکل و برخی از کارکنان کتابخانههای عمومی استان کردستان با اشاره به نقش مهم کتابخانههای عمومی در ترویج فرهنگ کتابخوانی، اظهار کرد: حمایت از این نهاد در نهایت به نفع جامعه است و توسعه فرهنگی را به دنبال دارد.
فتحی افزود: از زمان آغاز به کار مجلس یازدهم تاکنون در چند نوبت موضوع حمایت از کتابخانههای عمومی و شاغلان در این حوزه مورد توجه قرار گرفته و خوشبختانه رویکرد نمایندگان مجلس به این مقوله مهم فرهنگی بسیار مثبت است.
نماینده مردم شهرستانهای سنندج، کامیاران و دیواندره در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: امیدواریم با برنامه ریزیهای اصولی در دولت جدید، مشکلات و دغدغههای مردم به ویژه در بخش اقتصادی کاش یابد.
وی با بیان اینکه هماهنگی و ارتباط موثر سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه در حل مشکلات مردم ضروری است، ادامه داد: بدون تردید کاهش مشکلات اقتصادی و معیشیتی مردم سبب توجه بیش از پیش آنها به حوزه فرهنگی و به ویژه مقوله کتابخوانی میشود.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کردستان نیز در این دیدار با تقدیر از حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی از کتابخانههای عمومی، گفت: این توجه و نگاه ویزه در نهایت به نفع جامعه است و موجب نهادینه سازی فرهنگ مطالعه و توسعه فرهنگی میشود.
محمد مخدومی بیان کرد: کتابخانههای عمومی در سالهای اخیر با گسترش فعالیتهای خود به یک نهاد فرهنگی اجتماعی بدل شده است که نقش مهمی در حوزه فرهنگ کشور ایفا میکند.
وی عنوان کرد: در سال گذشته و با وجود همه گیری بیماری کرونا بیش از ۲ هزار برنامه متنوع فرهنگی در استان کردستان و در فضای مجازی برای علاقمندان به کتاب و کتابخوانی برگزار شد.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کردستان در ادامه از افتتاح کتابخانه عمومی مرکزی آیت الله خامنهای در آیندهای نزدیک خبر داد و افزود: با راه اندازی این کتابخانه، شاخصهای فرهنگی استان به ویژه در بخش کتابخوانی افزایش چشمگیری مییابد.
مخدومی گفت: راه اندازی کتابخانه مرکزی در استان، نتیجه توجه ویژه حجت الاسلام پورذهبی، نماینده، ولی فقیه در کردستان و حمایتهای مجموعه نهاد کتابخانههای عمومی کشور بوده است.
وی زیربنای کتابخانه مرکزی امام خامنهای را ۳۵۰۰ متر مربع در ۶ طبقه ذکر کرد و اظهار داشت: بخش نشریات، بخش نابینایان، بخش ناشنوایان، سالن مطالعه آقایان و بانوان به صورت مجزا، بخش وی آی پی آقایان و بانوان، سالن مطالعه ویژه محققین، گالری، سالن جلسات، سالن آمفی تئاتر، بخش کلاسهای مبتنی بر وب، مخزن کتاب، بخش مرجع، بخش دیداری و شنیداری، خدمات فنی، بخش گروهی اعضا و اتاق فکر و بخش ویژه کودک و نوجوان در این کتابخانه وجود دارد.
وی گفت: با راه اندازی کتابخانه عمومی مرکزی امام خامنه ای، تعداد کتابخانه عمومی نهادی فعال در استان به ۵۲ باب افزایش مییابد و ظرفیت خدمت رسانی در مردم فرهنگ دوست استان به صورت چشمگیری ارتقاء پیدا میکند.