پخش زنده
امروز: -
سفیر کنیا در ایران عصر امروز شنبه ۲۶ تیر از شرکت دانش بنیان خزرالکتریک شهرستان آمل (شهرک صنعتی بابکان) بازدید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، در این سفر "جاشوا گاتیمو آگوتا" به همراه مشاور اقتصادی و مدیر مالی سفارت کنیا در ایران، از واحدهای مختلف کارخانههای تولید جوجه کشی، دستگاههای بی خطرساز زبالههای عفونی و فضولات دامی و طیور و ضایعات کشتارگاهی به خوراک دام و نیز کارخانههای تولید دان وپلت بازدید کردند.
۲۵ خرداد امسال یک هیات ۲۲ نفره شامل کارشناسان حوزه اقتصادی، شرکتهای تولیدی و خدماتی عضو اتاق بازرگانی، صنایع ومعادن نایروبی (پایتخت کشور کنیا) به دعوت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با هدف بازدید از توانمندیهای شرکت دانش بنیان و فناور خزرالکتریک واقع در شهرک صنعتی بابکان شهرستان آمل، به مازندران سفر کرده بودند.
در پایان آن سفر، تفاهمنامه همکاری دوجانبه میان"فریدون امینی نوایی" رییس هیات مدیره شرکت دانش بنیان خزرالکتریک و "جفری کیمانی" رییس اتاق بازرگانی، صنایع معادن ایالت نایروبی در زمینههای عرضه خدمات فنی و مهندسی و نیز ماشین آلات کشاورزی امضا و مبادله شد.
"جفری کیمانی" رییس اتاق بازرگانی، صنایع معادن پایتخت کشور کنیا پس از امضای تفاهمنامه، از علاقمندی کشورش در بخش انتقال تکنولوژیهای بخش ماشین آلات کشاورزی و غذایی از جمهوری اسلامی ایران به ویژه شرکت خزرالکتریک خبر داد و گفت: فصل جدید همکاریهای کشور کنیا در بخش ماشین آلات کشاورزی و صنایع مدیریت پسماند و ضایعات بخش کشاورزی با شرکتهای ایرانی آغاز شده و اتاق بازرگانی وصنایع و معادن این کشور برنامه ویژهای برای توسعه همکاریها داشته و تا ماههای آینده نیز گروههای دیگری به ایران برای ارزیابی ظرفیتهای شرکتهای تولیدی و صنعتی بخش کشاورزی اعزام میشوند.
رییس هیت مدیره شرکت دانش بنیان خزرالکتریک شهرستان آمل هم افزود: این شرکت در ساخت کارخانههای دانه پیلت برای مرغداریها (آغاز تا پایان) از جمله دستگاهها و تجهیزات تولیدی و جانبی در تولید مزارع مرغ گوشتی، تخم گذار، جوجه کشی و نیز بازیافت و ضایعات کشتارگاهی، دستگاههای خُشک کُن غلّات و همچنین تجهیزات پرورش ماهی و تجهیزات و دستگاههای مربوط به بازیافت دام و طیور به کود، سالانه تولیدات قابل توجهی دارد.
فریدون امینی نوایی گفت: ظرفیت کارخانه تولید دان به پیلت از ۵۰۰ کیلوگرم تا ۲۰ تُن در ساعت بوده و قرار شد، این شرکت تجهیزات درخواستی طرف کنیایی را تامین و صادر کند.
بیشتر بخوانید: تبادل تفاهم نامه خزرالکتریک آمل با اتاق بازرگانی کنیا
شرکت خزرالکتریک از بهمن سال ۶۳ فعالیت تولیدی خود را بر مبنای ابداع و اختراع کالاها و دستگاههای مختلف مورد نیاز مصرفکنندگان آغاز کرده است.
همچنین دو سال نمونه کشوری، ۷ سال تندیس سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان، ۶ سال صادرکننده نمونه و استقرار در پارک علم و فناوری بخشی از افتخارات کسب شده این شرکت به شمار میرود.
ایجاد صدها اشتغال تولید و توزیع محصولات به سراسر کشور، صادرات به حدود ۲۰ کشور از جمله افغانستان، عراق، ترکمنستان، قزاقستان، آذربایجان، ارمنستان و ... بازارهای هدف صادرات شرکت را تشکیل میدهد.
پارسال، یک میلیون و ۲۰۰هزار دلار صادرات از خزرالکتریک به بازار کشورهای هدف انجام و مسئولان این شرکت دانش بنیان با توجه به افزایش کشورهای متقاضی از محصولات آن، ارزشی صادراتی امسال را حدود ۳ میلیون دلار پیش بینی کرده اند.