پخش زنده
امروز: -
جلسه اضطراری ستاد استانی مدیریت کرونا با تاکید بر جلوگیری از افزایش موارد ابتلا به دلتا کرونا در استانداری خوزستان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، استاندار در هفتادمین نشست ستاد استانی مدیریت کرونا که با توجه به قطعی شدن ورود سویه جهش یافته دلتا کرونا به استان، به صورت اضطراری برگزار شد دستور داد: جهت جلوگیری از شیوع این ویروس جهش یافته، بین عوامل اجرایی در فرمانداریها تکالیف لازم تقسیم بندی شود.
قاسم سلیمانی دشتکی تاکید کرد: درمرزهای زمینی و پایانههای مسافربری به ویژه فرودگاه و راه آهن باید نمونه گیری کرونا از مسافران با دقت بیشتری انجام شود.
وی درخصوص واکسیناسیون گروههای هدف علیه کروناویروس هم گفت: لازم است به خاطر گرمای هوا و تسهیل در روند واکسیناسیون از سالنهای ادارات و سازمانها برای واکسیناسیون استفاده شود، تا مردم با آرامش بیشتری برای واکسیناسیون مراجعه کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز نیز با ارائه گزارشی از آخرین وضعیت استان در برابر کرونا با بیان اینکه هم اکنون در خوزستان فقط شهرستان شوش در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد اضافه کرد: ١٦ شهرستان استان در وضعیت نارنجی و بقیه شهرستانها در وضعیت زرد قرار دارند.
دکتر فرهاد ابول نژادیان روند واکسیانسون گروههای هدف در استان را مطلوب خواند و ادامه داد: ما باید تلاش کنیم واکسیناسیون تمام گروهها را با سرعت انجام دهیم.
بر اساس گزارش رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز تا کنون در استان ، بیش از دویست و سی و هفت هزار نفر دوز اول واکسن و حدود صد و ده هزار نفر دوز دوم واکسن کرونا را دریافت کردند که با این ارقام پوشش واکسیناسیون در استان خوزستان به حدود ٧ درصد افزایش یافته است .
وی ادامه داد : ٧٢ درصد گروه سنی بالای ٨٠ سال، ٨٠ درصد گروه سنی ٧٩-٧٥ سال، ٧٣درصد گروه سنی ٧٤-٧٠ سال و ٥٠ درصد گروه سنی ٦٩ تا ٦٥ سال واکسن دریافت کردند.
ابول نژادیان با تاکید بر اینکه بنا بر پایش کارشناسان ٥٠ درصد ابتلا به بیماری کرونا در دورهمیهای خانوادگی صورت میگیرد از هم استانیها خواست با کاهش دورهمیها، مانع شیوع بیشتر این ویروس در میان خانواده و عزیزانشان باشند.
به گفته دکتر ابول نژادیان، در بنادراستان هم تمهیدات جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در حال انجام است و خوشبختانه با وجود انجام ٢٦٧ مورد نمونه گیری کرونا در بنادر، هنوز موردی از ابتلای قطعی به این بیماری مشاهده نشده است.
بیشتر بخوانید : شناسایی ۱۰ مورد کرونای دلتا در خوزستان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پایان تاکید کرد: مهمترین کاری که باید در ابتدای پیک پنجم انجام دهیم این است که همه سازمانها و دستگاهها کادر درمان را در مسیر مقابله با کرونا ویروس کمک کنند.