• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۱۶۵۱۷۰
تاریخ انتشار: ۲۳ تير ۱۴۰۰ - ۱۹:۴۹
سیاسی » انتخابات

گفتگوی تلفنی آقای رئیسی با زیاد نخاله و اسماعیل هنیه

رئیس جمهور منتخب در گفتگوی تلفنی با زیاد نخاله دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین و اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی حماس تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بر عهد خود در حمایت از مقاومت اسلامی متعهد خواهد ماند.

گفتگوی تلفنی آقای رئیسی با زیاد نخاله و اسماعیل هنیهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دفتر رییس جمهور منتخب، حجت الاسلام والمسلمین  سید ابراهیم رییسی در تماس تلفنی زیاد نخاله دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین، با تبریک پیروزی مقاومت فلسطین در نبرد «شمشیر قدس» اظهار داشت: این عملیات افتخار آفرین معادله جدیدی در صحنه رویارویی با دشمن صهیونیستی برقرار کرد و با توجه به اینکه دشمن زخم خورده به دنبال جبران شکست خود خواهد بود لذا حفظ آمادگی مقاومت در برابر هر گونه تجاوزگری ضروری است.
رئیس جمهور منتخب گفت: مقاومت فقط یک الگوی سلبی در برابر تجاوز و اشغالگری نیست، بلکه امروز مقاومت تکامل یافته است و توان اداره جامعه و تامین نیازها و برآورده کردن اقتضائات آن را هم دارد.
دکتر رییسی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بر عهد خود بر حمایت از مقاومت اسلامی و حمایت از ملت های مظلوم به ویژه فلسطین قهرمان متعهد خواهد ماند.
آقای  زیاد نخاله دبیر کل جنبش جهاد اسلامی فلسطین نیز در این تماس تلفنی با ابراز خوشحالی فراوان ملت و مقاومت فلسطین از پیروزی دکتر رییسی در انتخابات ریاست جمهوری، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همواره در کنار ملت های منطقه بوده است و نقش مهمی در پیروزی ملت ها و تحقق آرمان فلسطین دارد و به همین خاطر همواره قدردان ملت بزرگ ایران هستیم.
آقای نخاله خاطرنشان کرد: حمایت های جمهوری اسلامی ایران نقش مهمی در تحقق پیروزی نبرد شمشیر قدس داشت و این پشتیبانی از زمان فرمانده عزیزمان شهید سلیمانی بی نظیر بود‌.
 
اشغالگران صهیونیست فقط با مقاومت مجبور به عقب‌نشینی می شوند
 
به گزارش روابط عمومی دفتر رییس جمهور منتخب،  دکتر سید ابراهیم رییسی همچنین در تماس تلفنی اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) هم با تبریک پیروزی مقاومت فلسطین در نبرد اخیر «شمشیر قدس» اظهار داشت: این پیروزی فصل جدیدی در مسیر مقاومت ملت فلسطین در برابر اشغالگران گشود و برای چندمین بار کارآمدی مقاومت را به رخ اشغالگران صهیونیستی و حامیان آن کشید.
دکتر رییسی خاطرنشان کرد: خوی صهیونیست ها تجاوز و اشغالگری است و فقط با مقاومت و هزینه مندسازی در برابر تجاوز است که آنها مجبور به عقب نشینی می شوند.
رئیس جمهور منتخب با تاکید بر اینکه سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران حمایت از آرمان فلسطین و مبارزه با ظالم است،‌ اظهار داشت: ادامه محاصره غزه با هیچ مبنای انسانی سازگار نیست و سکوت مجامع بین‌المللی در برابر کشتار کودکان و زنان بی گناه، برای این مجامع و مدعیان حقوق بشر مسئولیت آفرین است.
اسماعیل هنیه رییس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز در این گفت و گوی تلفنی با تبریک مجدد پیروزی دکتر رییسی در جلب اعتماد مردم ایران در انتخابات ریاست جمهوری، گفت : امیدواریم با هدایت جنابعالی شاهد پیشرفت های روزافزون برای ملت بزرگ ایران باشیم.
وی افزود: بی تردید حضور شخصیتی با جایگاه جنابعالی بعنوان رییس دولت، نقش موثری در معادلات منطقه ای و حمایت از مقاومت به ویژه آرمان فلسطین خواهد داشت.
هنیه با اشاره به پیروزی مقاومت فلسطین در نبرد شمشیر قدس خاطر نشان کرد: این پیروزی متعلق به تمام ملت های مستقل و آزادیخواه جهان است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
«از ایرانمان دفاع کنیم» روایت پیشرفت در آموزش و پرورش
اجرای ۲۰۷ طرح تحقیقاتی در مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان غربی
۳۴ محور فارس برفی و بارانی است
مصاف نمایندگان والیبال خراسان شمالی و کردستان
رقابت هزار و ۷۶۶ همدانی درآزمون استخدامی سرایداری آموزش و پرورش
سهم بارش باران در کیش تا صبح امروز ۲۲۱ میلی متر
ضربه بزرگ پاکستان به داعش
از سرزمین چین (۶)
همه جاده های استان سمنان باز است
بازدید و ارزیابی مرکز معاینه فنی خودرو‌های سبک میاندوآب از نظر آلایندگی
اعلام محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های شمالی کشور
۲۹ پایگاه اوراژانس در نقاط برف گیر استان کرمان
انسداد راه‌های ارتباطی برخی روستاها در شهرستان قلعه گنج
برف‌روبی بیش از ۴ هزار کیلومتر از راه‌های چهارمحال و بختیاری
شکایت باشگاه پرسپولیس از تراکتور
بهزیستی آماده دریافت کمک‌های مردم سخاوتمند استان قم است
گرامیداشت شهدای کولا و دودانگه ساری
چگونه مواجهه روزمره با میکروپلاستیک‌ها را کم کنیم؟
اماده باش اورژانس کرمان
بزرگداشت سالگرد ارتحال آیت‌الله حائری در حرم شاهچراغ (ع)
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
هوای سرد در تهران ماندگار است
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۵ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)