مدیر درمان تأمین اجتماعی استان بوشهر:
۱۰۰ تخت به بیمارستانهای تأمین اجتماعی استان بوشهر افزوده میشود
سیدجواد رکابپور گفت: طرح توسعه تختهای بیمارستانی استان بوشهر در دست اجراست که ۱۰۰ تخت به ۳ بیمارستان تأمین اجتماعی استان افزوده میشود.
بهگزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز بوشهر؛ مدیر درمان تأمین اجتماعی استان بوشهر در گفتوگو با خبرنگار ما گفت: تأمین اجتماعی در استان بوشهر با سه بیمارستان نبی اکرم عسلویه با ۳۲ تخت، بیماستان مهر برازجان با ۴۲ تخت و بیمارستان سلمان فارسی با ۱۸۶ تخت در حال خدماترسانی به بیمهشدگان است.
سیدجواد رکابپور افزود: در طرح توسعه ۱۰۰ تختی بیمارستانهای تأمین اجتماعی استان قرار است ۷۰ تخت به بیمارستان سلمان فارسی بوشهر، ۲۰ تخت به بیمارستان عسلویه و ۱۰ تخت نیز به بیمارستان مهر برازجان افزوده شود.
او با اشاره به اینکه ۷ درمانگاه سرپایی تأمین اجتماعی در استان داریم، اضافه کرد: یک درمانگاه در دلوار و یک درمانگاه در خوردموج در دست ساخت است که درمانگاه خورموج با ۷۵ درصد پیشرفت، تابستان امسال به بهرهبردای میرسد.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان بوشهر افزود: دو ساختمان درمانگاه نیز در شهرهای برازجان و جم در دست ساخت داریم که درمانگاههای استیجاری این دو شهر به ساختمان ملکی تغییر مکان داده میشود. ساختمان درمانگاه برازجان ۹۵ درصد پیشرفت دارد و در آینده نزدیک به بهرهبرداری میرسد.
رکابپور با بیان اینکه میزان تجهیزات پزشکی در تأمین اجتماعی در حال افزایش است، گفت: بیماستان سلمان فارسی خدمات تخصصی و فوق تخصصی بهروزی ارائه میدهد و در حال رایزنی برای افزایش امکانات برای درمان جراحیهای لاپاروسکوپی هستیم.
او ادامه داد: با توجه به کرامت بازنشستگان، برنامه داریم تا خدماتدهی درمانی از جمله پذیرش به آنان و افراد مسن سریعتر و بهتر انجام شود؛ که این کار از هفتههای پیش در حال انجام است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان بوشهر با اشاره به بحران کرونا گفت: در دوران کرونا طرح نسیم ۱۹ در این سازمان اجرا شد و درمان بیماران مزمن و خدمات دارویی درِ منزل انجام شد که درمانگاه مبعث بوشهر و درمانگاه برازجان این طرح را انجام دادند و بیش از ۵ هزار خدمات درِ خانهای انجام شد تا میزان مراجعه آنان به مراکز درمانی کمتر شود.
رکابپور با اشاره به نیاز به تغییر و روزآمد کردن خدمات گفت: نوبتدهی الکترونیکی یکی از برنامههای مهم تأمین اجتماعی است که در حال انجام است.
او اضافه کرد: از اسفند ۹۹ صدور دفترچههای درمانی کمکم متوقف شده، ولی دفترچههایی که در دست مردم است هنوز قابل استفاده است.
مدیر درمان تأمین اجتماعی استان بوشهر افزود: صدور نسخههای الکترونیک با قراداد با مراکز کلینیکی و پاراکلینیکی در حال پیگیری است؛ تا کنون بیش از ۲۰۰ پزشک طرف قرارداد ما هستند که البته در این بخش اختلالاتی بهوجود میآید و نقایصی در این طرح وجود دارد که در حال برطرف شدن است. یعنی ممکن است اندکی زیرساختهای الکترونیکی دچار ضعف هستند و یا مراکز بهداشتی درمانی ممکن است نرمافزار لازم را نداشته باشند که در حال نصب و راهاندازی است.