پخش زنده
امروز: -
رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه گفت: پروانه بازیگر و هنرپیشه معروف (حسام نواب صفوی) از دو سال گذشته تعلیق شده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای علی بهادری جهرمی در نشست خبری درباره پروانه وکالت بازیگر معروف که سوال خبرنگاری بود، افزود: پروانه آن بازیگر از دو سال گذشته تعلیق شده است و پرونده دانشگاه آزاد آخرین پروندهای بود که وکالت کرد، ایشان دو محکومیت انتظامی نیز گرفت که یکی از آنها قطعی شده است و دومین محکومیت نیز طی هفتههای آتی قطعی خواهد شد.
کیفرخواستی مبنی بر ابطال پروانه وکالت داشتند، اما ابطال نشده و تعلیق است.
وی گفت: از کل نهاد وکالت و کارشناسی درخواست میکنم که در این زمینه به صورت جدی گام بردارند تا استقلال شان حفظ شود.
رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه افزود: امر کارشناسی امروز ۱۰۰ درصد الکترونیکی شده است.
وی ادامه داد: همه اطلاعات، تصاویر، موقعیت و امضا در سامانه بارگذاری و به صورت الکترونیکی انجام میشود و سامانه ۱۵۱۵ نیز سامانه کارشناسی مرکز است.
بهادری جهرمی گفت: هفته گذشته با مدیرعامل بانک ملت جلسهای داشتیم و در بستر تفاهم نامهای که با بانک ملت امضا شد، مقرر گردید تمامی اعضای مرکز حتی کارآموزان میتوانند به سایت خدمات رفاهی مرکز مراجعه کنند و درخواست وام کنند.
وی افزود: این افراد میتوانند وام خرید دفتر به مبلغ یک میلیارد تومان با نرخ سود ۱۸ درصد و همچنین وام ۲۵۰ میلیون تومانی بدون ضمانت بانکی برای خرید تجهیزات دریافت کنند و از هفته آینده معرفی افراد به شعب بانکها آغاز میشود.
بهادری جهرمی ادامه داد: همه کارکنان مرکز تحت بیمه تامین اجتماعی هستند و علاوه بر اینها تمامی خدمات به کارکنان دفاتر وکلا و کارشناسان نیز ارائه میشود.
بهادری جهرمی در پاسخ به سوالی درباره ضرورت افزودن حقوق اساسی به منابع آزمون گفت: متاسفانه ما در حوزه حقوق عمومی ضعیف هستیم و مرکز سعی کرد این مشکل را برطرف کند و از رئیس محترم قوه قضائیه درخواست کردیم حقوق مالی و اداری هم اضافه شود که البته نشد و امیدوارم یک روز به این بلوغ برسیم که جذب وکیل تخصصی شود؛ یعنی سالانه سه آزمون به صورت مجزا در حوزه وکالت برگزار شود.
رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه در خصوص وکلای معاضدتی نیز گفت: طبق آماری که از دفاتر معاضدت قوه قضاییه به ما رسید، نرخ معاضدت مرکز وکلا حدود پنج برابر کانونهای وکلاست. من آمار را اعلام میکنم و درخواست میکنم کانون وکلا نیز آمار خود را ارائه کند؛ ما طی این دو سال ۲۱ هزار و ۷۶۱ وکیل معاضدتی و ۵۲ هزار و ۸۰۰ وکیل تسخیری معرفی کردیم؛ علاوه بر این دو میلیون و ۳۴۲ هزار مشاور حقوقی در دفاتر قضایی داریم و دو میلیون و ۶۷۴ هزار مشاوره تلفنی انجام شده است.
وی تأکید کرد: سال ۷۹ که مرکز تاسیس شد، تعداد وکلای کشور به چهار هزار نفر نمیرسید، اما امروز ۸۱ هزار وکیل در کشور فعال هستند.
وی ادامه داد: امروز نسبت به سال ۷۹، میزان دسترسی به وکیل ۲۰ برابر شده است.
بهادری جهرمی درباره آییننامه استقلال کانون وکلا نیز گفت: این آییننامه اصلاحاتی داشته و بخشی از آییننامه مربوط به مرکز است و از زمانی که ابلاغ شده اجرایی شده است و مرکز مشکلی با این آییننامه ندارد و ما مشکلی با اجرای این آییننامه نیز نداریم.