پخش زنده
امروز: -
در سه ماه نخست سال جاری ۸۵۶ تن گوشت قرمز قابل در کشتارگاههای دام خراسان جنوبی با نظارت کارشناسان دامپزشکی تولید شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، مدیرکل دامپزشکی استان در گفتگو با خبرنگار صدا و سیما گفت: این مقدار گوشت متعلق به لاشه ۱۸ هزار و ۴۳۹ رأس گوسفند و بز، گاو، شتر و شترمرغ کشتارشده در کشتارگاههای دام استان است.
محمد اصغرزاده افزود: نظارت بر تولید، توزیع و عرضه گوشت قرمز به عنوان یک فرآورده خام دامی مهم و پرمصرف توسط کارشناسان این شبکه برابر دستورالعملهای بهداشتی دامپزشکی و برای جلوگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام در حال انجام است.
وی با تأکید بر اینکه مردم گوشت مورد نیاز خود را تنها از مراکز مجاز زیرپوشش دامپزشکی تهیه کنند، گفت: مردم در صورت خرید گوشت دارای لیبل دامپزشکی، از سلامت کامل دام کشتار شده اطمینان خاطر داشته باشند.
به گفته وی در کشتارگاه پس از کشتار، لاشه مورد بازرسی قرار گرفته و در صورت تایید سلامت، لاشهها ممهور به مهر و لیبل بهداشتی دامپزشکی میشوند و بعد از سردگذاری لاشهها به مدت ۲۴ ساعت با حفظ موازین بهداشتی به مراکز توزیع حمل میشوند.
اصغرزاده از شهروندان خواست: نسبت به نظارت همگانی بر بهداشت عمومی توجه داشته و در صورت مشاهده موارد تخلف مراتب را با شماره تلفن ۱۵۱۲ شبکه دامپزشکی اطلاع دهند
مدیرکل دامپزشکی استان افزود: کشتار دام در هر کشتارگاه با حضور یک ناظر ذبح شرعی و کارشناس نظارت بر کشتار انجام میشود.
خراسان جنوبی ۱۰ کشتارگاه دام دارد که شهرهای فردوس و اسلامیه دارای یک کشتارگاه هستند و شهرستانهای زیرکوه و خوسف کشتارگاه ندارند.