پخش زنده
امروز: -
مدیر مرکز فناوری بین المللی یاس: حضور دانشجویان خارجی در مرکز فناوری بین المللی یاس، ریسک سرمایه گذاری شرکتهای ایرانی را برای ورود به بازارهای منطقه کاهش میدهد.
آقای امین قلمبر در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما در حاشیه افتتاحیه مرکز فناوری بین المللی یاس وابسته به دانشگاه بین المللی اهل بیت افزود: این دانشگاه دریچهای برای دسترسی به دانشجویان خارجی است و مهمترین مزیت و تمایز مرکز نوآوری یاس با دیگر مراکز نوآوری در همین نکته است که دانشجویان خارجی در این مرکز فرآیندهای سرمایه گذاری را آموزش میبینند و تبدیل به سفیران اقتصادی در کشورهای خودشان میشوند.
وی افزود: سالانه بیش از ۴۰ هزار دانشجو در ایران داریم که دولت روی آنها سرمایه گذاری میکند و وقتی به کشورشان بر میگردند هیچ مهارت شغلی ندارند، اما در این مرکز تلاش میکنیم که این دانشجویان در کنار دورههای تحصیلی توانمندیهایی بیاموزند تا وقتی به کشور خودشان بر میگردند بتوانند صاحب مشاغل باشند و مهمتر از همه این که یک پیوندی میان این دانشجوها و شرکتهای دانش بنیان و کسب و کارهای نوپای ایرانی برقرار کنیم.
مدیر مرکز فناوری بین المللی یاس با بیان اینکه ورود به بازارهای منطقهای برای شرکتهای ایرانی به دلیل نبود شناخت همواره پرریسک و سرمایه بر بوده گفت: حضور این دانشجویان خارجی میتواند بسیار کمک کند تا ریسک سرمایه گذاری کاهش یابد تا شرکتهای ایرانی بتوانند با سرمایههای کم وارد بازارهای منطقهای شوند.
آقای قلمبر گفت: بعضی از دانشجویان دانشگاه اهل بیت صاحب ایده هستند ما روی دانشجویان صاحب ایده سرمایه گذاری میکنیم تا بتوانند در کشورهای خودشان تبدیل به یک کارآفرین شوند، برخی دیگر نیز جذب شرکتهای دانش بنیان و کسب و کارهای نوپا میشوند و بعنوان همکار، بازاریاب یا حتی شریک میتوانیم با آنها تعامل داشته باشیم.
وی با تأکید بر اینکه این دانشجویان خارجی بعنوان سفیران فناوری و اقتصادی ایران میتوانند به گسترش بازار تجارت جهانی ایران کمک کنند گفت: در این مرکز ۱۵ شرکت دانش بنیان مستقر و ۴۰ فضای اشتراکی داریم، اما برای اینکه تقاضا برای حضور در این مرکز زیاد است سعی کردیم خدمات غیرحضوری هم داشته باشیم که فراتر از سایر شرکتهای مستقر بتوانیم خدمات ارائه کنیم.
مدیر مرکز فناوری بین المللی یاس در پاسخ به این سؤال که شرکتهای دانش بنیان علاقهمند از چه طریقی میتوانند در این مرکز فعالیت کنند گفت: از طریق وب سایت مرکز به نشانی www.yasaidea.ir مراجعه کنند و هم میتوانند از فضاهای ما استفاده کنند هم به صورت برخط از خدمات مشاورهای بهرهمند شوند.
آقای قلمبر افزود: به طور کلی دو گروه از شرکتهای دانش بنیان میتوانند با ما همکاری کنند اول شرکتهای صاحب ایده که ایده هایشان قابلیت توسعه در سطح بین المللی دارد و شرکتهایی که به دنبال مقیاس پذیر کردن خودشان در سطح جهانی هستند این دو دسته شرکت میتوانند مخاطبان اصلی ما باشند.