نشست معاون وزیر آموزش و پرورش با مسوولان صدا و سیمای فارس
صدا و سیمای فارس با استفاده از ظرفیتهای موجود درون استانی توانسته زمینهی رشد و پرورش دانش آموزان را به عنوان سرمایههای کشور فراهم کند.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، حکیم زاده معاون آموزس ابتدایی وزارت آموزش و پرورش در دیدار با سهرابی مدیرکل صدا و سیمای فارس گفت: همکاری که صدا و سیما در دوران کرونایی جامعه با آموزش و پرورش کشور داشت همکاری بی نظیری بود و باعث شد تهدید کرونا به یک فرصت جدید برای خدمتگزاری تبدیل شود.
وی اظهارداشت: برنامههای خوب صدا و سیما و همکاری این سازمان با آموزش و پرورش در دوران کرونایی جامعه باعث شد دانش آموزان از برنامههای آموزشی غیر حضوری بهرهمند شوند و توانمندسازی معلمان هم با توجه به مدیریت خوب این سازمان دستاورد دیگر این برنامهها برای نظام تعلیم و تربیت کشور باشد.
معاون وزیر افزود: یکی از مناطق کشور که صدا و سیمای آن با آموزش و پرورش همکاری بسیار خوب داشته استان فارس است که توانسته با تعامل و استفاده از ظرفیتهای موجود درون استانی زمینهی رشد و پرورش دانش آموزان را به عنوان سرمایههای کشور فراهم کند.
وی گفت: برنامه ریزیهایی که ما بین صدا و سیمای مرکز فارس و آموزش و پرورش این استان صورت گرفته میتواند یک الگو برای سایر مناطق کشور باشد و اگر این موضوع در سراسر کشور نشر پیدا کند سایر مناطق کشور هم میتوانند تهدید کرونا را به یک فرصت برای تربیت دانش آموزان به عنوان شهروند با هویت انقلابی اسلامی تبدیل کنند.
معاون وزیر اضافه کرد: صدا و سیما و آموزش و پرورش مقاصد و ماموریتهای مشترک دارند که رسیدن به این اهداف و مقاصد همکاری دوجانبه را میطلبد که این هم موضوع به خوبی در استان فارس مورد توجه قرار گرفته و کارکردهای مثبتی را برای نظام تعلیم و تربیت به ارمغان آورده است.
سهرابی مدیر کل صدا و سیمای مرکز فارس در این دیدار با اشاره به نقش سازمان آموزش و پرورش در تعلیم و تربیت دانش آموزان و تربیت نسل آینده همکاری صدا و سیما با این مجموعه را یکی از وظایف رسانه ملی دانست و گفت: اگرچه همکاریهای خوبی در استان فارس بین صدا و سیما و آموزش و پرورش صورت گرفته، اما با آنچه مد نظر بوده فاصله زیاد است و همکاران ما تلاش میکنند تا به بهترین شکل ممکن در این زمینه فعالیتهای خود را به نتیجه برسانند.
وی افزود: یکی از وظایف صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران معرفی ظرفیتها و توانمندیهای دستگاههای مختلف نظام با هدف قدردانی از زحمات آنها و دلگرم کردن مردم است و این سازمان از هیچ کوشش در این زمینه دریغ نخواهد کرد.
سهرابی اشارهای هم به تهدیدات رسانههای غربی و برنامههای آنها برای ضربه زدن به بنیاد خانواده و نظام تعلیم و تربیت کشور کرد و گفت: دشمنان انقلاب به ویژه در سالهای اخیر با ساخت برنامههای ضد فرهنگی به دنبال خدشه وارد کردن به تربیت دینی و اسلامی بوده اند و این موضوع وظیفه صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران و آموزش و پرورش کشور را بسیار سنگینتر از قبل کرده است.
مدیر کل صدا و سیمای فارس افزود: رسانه ملی در کنار این تهدیدات به میدان آمده و مقابله با این تهدیدات را با همکاری آموزش و پرورش در دستور کار قرار داده و با استفاده از ظرفیتهای موجود توانسته در حوزههای تولید فکر و اندیشه و پرورش خلاقیتها به عنوان یک سرمایهی معنوی بزرگ نقشههای دشمنان را برای فرزندان این آب و خاک خنثی کند.
فرهاد اسماعیلی مدیر کل آموزش و پرورش استان فارس نیز در این نشست با اشاره به همراهی خوب صداوسیمای فارس با آموزش و پرورش اظهار داشت: خدمات موثر رسانه ملی در استان به جهت ایجاد فضای آرام و اطلاع رسانیهای به موقع و صحیح بسیار ارزنده و قابل تقدیر است.
وی افزود: این رسانه در جهت ارتقای فرهنگ در استان گامهای بسیار خوبی برداشته است و ابراز امیدواری کرد که در آینده نیز شاهد تداوم این همکاریها باشیم.
در پایان این نشست حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش از مدیرکل و معاونان صدا و سیما فارس تقدیر کرد.
نشست معاون وزیر آموزش و پرورش با مسوولان صدا و سیمای فارس نشست معاون وزیر آموزش و پرورش با مسوولان صدا و سیمای فارس نشست معاون وزیر آموزش و پرورش با مسوولان صدا و سیمای فارس نشست معاون وزیر آموزش و پرورش با مسوولان صدا و سیمای فارس