به رغم تحریم انتخابات از سوی فراکسیونهای مخالف
انتخاب ابراهیم بوغالی به عنوان رئیس جدید پارلمان الجزاير
ابراهیم بوغالی، نماینده مستقل پارلمان الجزایر به عنوان رئیس جدید پارلمان این کشور انتخاب شد وی رأی ۲۹۵ نماینده پارلمان را به دست آورد.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از تلويزيون الميادين، ابراهیم بوغالی، نماینده مستقل پارلمان
الجزایر به عنوان رئیس جدید پارلمان این کشور انتخاب شد.
به رغم تحریم بی سابقه انتخابات از سوی فراکسیونهای مخالف در پارلمان، در نهایت ابراهیم بوغالی به عنوان رئیس جدید پارلمان انتخاب شد.
ابراهیم بوغالی، از روز پنجشنبه به طور رسمی کار خود را به عنوان رئیس جدید پارلمان الجزایر آغاز کرد. انتخابات پارلمانی الجزایر ۱۲ ژوئن برگزار شد، انتخاباتی که شاهد تحریم بی سابقه نیز بود.
بوغالی رأی ۲۹۵ نماینده را در پارلمان الجزایر به دست آورد. او یک پزشک تقریبا پنجاه ساله است که در لیست مستقلی در منطقه غردایه جنوب کشور در انتخابات نامزد شده بود.
ابراهیم بوغالی با اختلاف زیادی نسبت به رقیب خود برای ریاست پارلمان انتخاب شد به طوری که احمد صادوق رقیب وی، تنها ۸۷ رأی به دست آورد. وی نماینده جنبش اسلامگرای "جامعه صلح" بود و در منطقه الشلف در شمال غربی کشور نامزد شده بود.
رئیس جدید مجلس الجزایر قول داد با فراکسیونهای پارلمانی و دولت به منظور اجرای برنامههای عبد المجید تبون رئیس جمهور همکاری کند. وي پس از انتخاب شدن به ریاست مجلس در نخستین سخنان خود از نمایندگان جدید خواست برای ساختن الجزایر در دوره جدید تلاش جدی به عمل آورند.
پارلمان الجزایر ۴۰۷ نماینده دارد. رئیس پارلمان در ترتیب مسئولان کشور، پس از رئیس جمهور و رئیس مجلس امت و رئیس شورای قانون اساسی شخصیت چهارم کشور به شمار میرود.
پس از اعلام نتایج انتخابات ۱۲ ژوئن، حزب "جبهه آزادی ملی" با تصاحب ۹۸ کرسی پارلمان پیروز شد. پس از آن حزب، نمایندگان مستقل وفادار به رئیس جمهور عبدالمجید تبون در جایگاه بعدی قرار میگیرند که ۸۴ کرسی به دست آوردند. سپس جنبش اسلامگرای "جامعه صلح" است که ۶۵ کرسی به دست آورده است.
انتخابات پارلمانی الجزایر با تحریم ۷۷ درصدی در سراسر کشور روبرو شد. الجزایر از آغاز جنبش اعتراضی در سال ۲۰۱۹ و سرکوبهای بعدی، دچار بحران سیاسی عمیقی شده است.
تعدادی از احزاب مخالف و در راس آنها جبهه نیروهای سوسیالیست در الجزایر، انتخابات را تحریم کردند و خواستار تغییر اساسی در نظام الجزایر شدند؛ نظامی که از زمان استقلال این کشور در سال ۱۹۶۲ بر این کشور حاکم است.
نتایج این انتخابات همچنین شکستی برای حضور زنان در صحنه سیاسی الجزایر به شمار میرود، زیرا تنها ۳۵ زن انتخاب شدند این در حالی است که در پارلمان سابق ۱۴۶ کرسی متعلق به زنان بود. این مسئله به علت لغو سیستم سهمیه بندی است که عبدالعزیز بوتفلیقه، رئیس جمهور سابق الجزایر در سال ۲۰۱۲ آن را در کشور حاکم کرده بود.