پخش زنده
امروز: -
برخی خانوادههای هندی نان مصرفی خود را در خانه پخت و تهیه میکنند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما از دهلی نو، این نانواییهای تنوری یا بقول هندیها تندوری، در نقاط مختلف پایتخت هند به اشکال مختلف قرار دارد.
برخی فلزی به صورت سیار و قابل حمل هستند و هر جا مشتری زیاد باشد همانجا مستقر میشوند.
بعضی تنورهای دهلی هم مثل پخت نان خراسانی خودمان کف زمین داخل نانوایی ایجاد شده اند.
در مناطقی از پایتخت هند که بیشتر محل سکونت اتباع افغانستانی است تنورهایی گلی مانند نانواییهای سنتی ایران روی دیوار تعبیه شده است.
نانهای تولیدی این نانواییهای فارسی زبان در دهلی هر چند اسامی متفاوتی دارند، اما همان نان لواش و بربری ایران است.
نان تولیدی نانواییهای تنوری دهلی از مخلوط آرد، آب، نمک و مایه خمیر است، اما خانوادههای هندی مواد دیگری به آن اضافه میکنند که دیگر به آن نان نمیگویند.
جالب است هندیها فقط به محصول نانواییهای تنوری نان میگویند، آنچه که از ترکیب آب و آرد در خانه برسطح ورقهای فلزی روی آتش میپزند "روتی " میگویند.
دهها نوع نان هم دارند که با روغن داخل ماهیتابه سرخ میکنند.