پخش زنده
امروز: -
در شبانه روز گذشته ۲۱۵ بیمار مبتلا به کرونا در مازندران بستری شدند که این رقم ۷۸ نفر بیشتر از دیروز است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران؛بنا بر اعلام دانشگاههای علوم پزشکی مازندران و بابل، ۲۱۵ بیمار مبتلا به کرونا، ۲۴ ساعت گذشته در مازندران بستری شدند که این رقم ۷۸ نفر بیشتر از دیروز است؛ بنابراین اعلام ۱۱۹ نفر در این مدت از بیمارستانها ترخیص شدند و ۲ نفر هم فوت کردند.
در حال حاضر ۱۳۶ بیمار حاد کرونایی در بخش آی سی یو ، تحت مراقبتهای ویژه قرار دارند و در مجموع ۷۲۷ بیمار کرونایی در بیمارستانهای استان بستری هستند.
دانشگاه علوم پزشکی مازندران: بستری ۱۸۲ بیمار جدید کرونایی
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: ۱۸۲ بیمار جدید مشکوک به کرونا ویروس، شبانه روز گذشته در مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه، بستری شدند که این رقم ۷۴ نفر بیشتر از دیروز است. همچنین ۶۵ بیمار کرونایی در این مدت با بهبودی نسبی از بیمارستانها مرخص شدند.
دکتر سیدعباس موسوی افزود: در حال حاضر ۵۹۴ بیمار مبتلا به کووید ۱۹، در بیمارستانهای زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی مازندران بستری هستند که ۱۰۸ نفر از آنها در بخش مراقبتهای ویژه تحت درمان قرار دارند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: ۲ بیمار کرونایی شبانه روز گذشته در مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه، جان خود را از دست دادند.
دکتر موسوی بر رعایت شیوه نامههای بهداشتی برای پیشگیری از موج جدید کرونا در استان تاکید کرد و گفت: با توجه به افزایش تعداد بیماران کرونایی در استان و وضعیت قرمز در چهار شهرستان آمل، محمودآباد، چالوس و قائمشهر و وضعیت نارنجی در شهرستانهای ساری، بهشهر، نکا، سوادکوه، سوادکوه شمالی، بابل، بابلسر، نور، تنکابن و رامسر ؛ محدودیتهای مربوط به کرونا در مورد این شهرستانها اعمال میشود.
او افزود: تردد شبانه از ساعت ۲۲ شب تا ۳ بامداد هم ممنوع است و رستورانها نیز بصورت بیرون بر میتوانند فعالیت کنند.
دکتر موسوی همچنین ادامه داد: همه تالارها در شرایط نارنجی و قرمز در سطح استان تعطیل است.
دانشگاه علوم پزشکی بابل: افزایش بیماران کرونایی
رییس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به پذیرش ۳۳ بیمار تازه مبتلا به کروناویروس، شبانه روز گذشته در چهار بیمارستان زیرمجموعه این دانشگاه و ترخیص ۲۹ بیمار کرونایی با بهبودی نسبی در همین مدت، گفت: ۱۳۳ بیمار مبتلا به کروناویروس هم اکنون در بیمارستانهای زیرمجموعه دانشگاه علوم پزشکی بابل بستری هستند.
دکتر سید فرزاد جلالی افزود: ۲۸ بیمار با علائم تنفسی حاد کرونایی در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانهای بابل بستری هستد.
علائم کرونای دلتا چیست؟
متخصصان میگویند: علامتهای کرونای دلتا با کرونای قبلی فرق میکند. علائم کرونای دلتا با آبریزش بینی، تب و گلو درد آغاز میشود و شبیه سرماخوردگی است که در کمتر از ۴۸ ساعت علائم آن بروز میکند. ۳ تا ۴ روز این علائم وجود دارد و سپس به درگیری ریه میانجامد. درگیری ریه این نوع جهش یافته از ویروس تاکنون مانند ویروس انگلیسی بوده است.
بنابر این گزارش، حتی افرادی که واکسن زدهاند نیز در معرض خطر این ویروس قرار دارند و ممکن است آن را به دیگران منتقل کنند؛ بنابراین باید شیوه نامههای بهداشتی بهطور کامل رعایت شود.
توصیه میشود اگر کسی علائم کرونای دلتا را دارد، ۴۸ تا ۷۲ ساعت در خانه بماند و از طریق تلفن با پزشکان در تماس باشد. در خانه ماندن هم باعث میشود که افراد ناقل بیماری به دیگران نباشند و هم استراحت موجب میشود افراد به کرونا سبکتری مبتلا شوند.