پخش زنده
امروز: -
پارکهای علم و فناوری به عنوان حلقهای کارآمد در زنجیره توسعه اقتصادی مبتنی بر فناوری، توجه بسیاری از کشورهای جهان را به خود جلب کرده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی پارک نوآوری دانشگاه شهید بهشتی، پارک علم و فناوری این دانشگاه با در نظر داشتن بهرهمندی حداکثری از افکار، ایدهها و اندیشههای علمی همچنین مسئله یابی، چارهجویی و بهبود مستمر به راهاندازی مراکزی اقدام کرده است تا با برنامهریزی و اجرای برنامههای نوآورانه و کارآفرینانه تحقق آرمان توسعه علمی را امکانپذیر کند.
دکتر کوروش پرند، رییس پارک علم وفناوری دانشگاه شهید بهشتی گفت: مراکز نوآوری واحدهای مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی که با تلاش ریاست پارک علم و فناوری راهاندازی شده است، مرکزی برای برنامهریزی و اجرای برنامههای نوآورانه و کارآفرینانه با محوریت اهداف کاربردی واحدهای دانشگاه است. گروههای نوآور، واحدهای فناور، شرکتهای فناور، شرکتهای خلاق یا دانشبنیان و شرکتهای آزمایشگاهی ضمن برخورداری از حمایتهای پارک در این مراکز فعالیت دارند. این مراکز در واحدهای دانشگاه فعال با نظارت پارک فعالیت داشته و توسط رئیس مرکز نوآوری مدیریت میشود.
وی افزود: هدایت و حمایت از ایجاد کارگروه کارآفرینی و اشتغال و هستههای اولیه نوآوری و کارآفرینی واحدهای دانشگاه از اصلیترین وظایف مراکز نوآوری است.
به گفته اقای پرند، جذب نوآوران و کارآفرینان از میان اعضای هیئتعلمی، دانشجویان و دانشآموختگان دانشکدهها و پژوهشکدهها برای خلق محصولات و خدمات همچنین برنامهریزی به منظور استقرار گروههای نوآور در فضای مرکز نوآوری واحدهای دانشگاه و هماهنگی برای پیادهسازی ایدههای بین رشتهای با دیگر مراکز نوآوری و برنامه ریزی، سازماندهی و هماهنگی افراد، تجهیزات و فضای فیزیکی (اداری، آزمایشگاهی، کارگاهی) بهمنظور دستیابی به اهداف مرکز نوآوری ارائه خدمات مشاورهای و آموزشی به گروههای نوآور در جهت تکمیل طرح کسبوکار، مدل کسبوکار و ارائه و ساخت نمونه اولیه و در نهایت ارائه گزارش عملکرد از برنامههای ترویجی، گروههای جذبشده به پارک از دیگر وظایف مرکز نوآوری است.