تولید ۲۵ هزار تُن محصولات گواهی شده و سالم در استان
۲۵ هزار تن محصولات گواهی شده و سالم در استان اصفهان تولید شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ رئیس گروه محیط زیست و سلامت غذا سازمان جهاد کشاورزی استان، این محصولات را شامل محصولات زراعی، باغی و گلخانهای تولیدی در ۲۱ شهرستان دانست و گفت: هزار و ۵۰۰ هکتار زمین زراعی در استان اصفهان به تولید محصولات گواهی شده و سالم اختصاص دارد.
مرجان نکوخو با بیان اینکه طرحهای مرتبط با محصولات گواهی شده و سالم از سال ۹۵ به طور رسمی در استان کار خود را آغاز کرده، افزود: محصولات گواهی شده و سالم در استان اکنون به بیش از ۲۰ گونه شامل زراعی، باغی و گلخانهای رسیده که سیب زمینی، پیاز، گوجه فرنگی، سیب درختی، خرما، انگور، فلفل دلمهای و خیار بهعنوان اصلیترین این محصولات است.
وی گفت: استان اصفهان قابلیتهای متعددی برای توسعه و پیشرفت در صنعت کشت محصولات گواهی شده و سالم دارد و در مناطق شرق و غرب و جنوب و شمال استان میتوان به دلیل وجود آب و هوای مختلف محصولات گوناگون و متنوع را کشت کرد.