پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به ایجاد ۳ هزار و ۳۰۰ شغل برای معلولان، از ایجاد ۶ هزار شغل جدید در سال ۱۴۰۰ خبر داد.
به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری صداوسیما؛ آقای سید امیرحسین مدنی در آیین بهرهبرداری از یکهزار و ۱۰۰ طرح اشتغالزایی برکت ویژه معلولین و انعقاد تفاهمنامه ایجاد اشتغال برای ۲ هزار معلول با همکاری بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام و سازمان بهزیستی کشور و آغاز رویداد «حرکت با برکت» با هدف سرمایهگذاری در ایدههای کارآفرینی معلولان گفت: بهرهبرداری از یکهزار و ۱۰۰ طرح اشتغالزایی اجتماع محور ویژه معلولان، ایجاد ۳ هزار و ۳۰۰ فرصت شغلی را برای معلولان سراسر کشور به دنبال داشته است.
مدنی افزود: حجم کل سرمایهگذاری برای راهاندازی یکهزار و ۱۰۰ طرح اشتغالزایی اجتماعمحور ویژه معلولان، یکهزار میلیارد ریال است. همچنین ۴۰۰ طرح ثبت شده جدید نیز در دست بررسی است.
مدنی با تاکید بر حمایت از اشتغال خانوادههای تحت پوشش سازمان بهزیستی گفت: برای امسال نیز اجرای ۲ هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور در روستاهای ۳۵۰ شهرستان در چهار استان لرستان، ایلام، بوشهر و فارس از سوی بنیاد برکت برای حمایت از خانوادههای تحت پوشش سازمان بهزیستی هدفگذاری شده است.
به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، اولویت این طرحها ایجاد اشتغال برای معلولان و خانوادههای دارای عضو معلول است.
مدنی خاطرنشان کرد: اجرای این دو هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور باعث ایجاد ۶ هزار فرصت شغلی برای معلولین و خانوادههای دارای عضو معلول خواهد شد.
وی افزود: برای تحقق این تعداد فرصت شغلی ۲ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری در مناطق روستایی کشور انجام میشود.
مدیرعامل بنیاد برکت در تشریح رستههای شغلی ایجاد شده برای معلولان اظهار داشت: دامپروری، خدمات فنی، پرورش دام سنگین، تولید کیف و کفش و پوشاک، صنایع دستی، تولید فرش دستباف و پرورش طیور بیشترین سهم را از مشاغل بنیاد برکت به خود اختصاص میدهند.
مدنی با تاکید بر حمایت ویژه از اقشار خاص اجتماعی در سال ۱۴۰۰ گفت: بنیاد برکت امسال ایجاد ۷۰ هزار طرح اشتغالزایی اجتماعمحور با ایجاد ۲۱۰ هزار شغل خرد و خانگی را در دستور کار دارد که ۲۰ هزار طرح از این تعداد، به اقشار آسیبپذیر اجتماعی از جمله زنان سرپرست خانوار، کولبران، سوختبران، خانوادههای شهدا و ایثارگران، خانوادههای زندانیان، معلولین و خانوادههای دارای معلول، سربازان و خانوادههای کودکان بازمانده از تحصیل تعلق دارد.
وی از آغاز رویداد «حرکت با برکت» خبر داد و افزود: بنیاد برکت این رویداد را با هدف سرمایهگذاری در ایدههای کارآفرینی معلولین و اشتغالزایی برای این قشر برگزار میکند.
مدیرعامل بنیاد برکت یادآور شد: معلولینی که متقاضی اشتغال هستند میتوانند برای ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر در مورد رویداد «حرکت با برکت» به اپلیکیشن برکت به نشانی app.barkat.ir مراجعه یا کد #۸۹۰۰* را شمارهگیری کنند.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرائی فرمان امام، از ایجاد ۲ هزار صندوق اشتغال روستایی در روستاهای سراسر کشور خبر داد.
سید امیر حسین مدنی در مراسم بهره برداری از ۱۱۰۰ طرح اشتغالزایی معلولان و افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی گفت: بیش از ۷ هزار کارگروه اشتغال روستایی در کشور فعال هستند که با بنیاد برکت همکاری میکنند.
وی ایجاد زیرساخت در عرصههای مختلف از جمله منابع مالی را از اقدامات بنیاد برکت بیان کرد و افزود: امسال موفق شدیم حدود ۹ هزار میلیارد تومان تفاهم نامه با ۹ بانک مختلف برای تامین مالی طرحها در مناطق محروم داشته باشیم.
مدنی با بیان اینکه بانکها فعالیت تجاری داشتند، اما امروز به ایجاد کننده اشتغال تبدیل شده اند گفت: از جمله بانک پارسیان که ۳۵ هزار طرح اجتماع محور ایجاد کرده و در خدمت مناطق محروم است.
وی به تفاهم نامهها با دستگاههای مختلف اشاره کرد و افزود: با وزارت میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی، معاونت توسعه روستایی ریاست جمهوری، بنیاد شهید، سازمان بهزیستی و وزارت آموزش و پرورش تفاهم نامه همکاری امضاء شده است و امیدواریم در محورمیت زدایی موثر باشد.
وی بر تلاش بیشتر برای رسیدن به ایجاد ۳۰۰ هزار شغل برای معلولان و افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی تاکید کرد.
مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرائی فرمان حضرت امام، از بیمه حوادث و آتش سوزی ۲ میلیون خانوار روستایی در ۲۵ استان در آینده نزدیک خبر داد.
آقای سید امیرحسین مدنی در حاشیه مراسم بهره برداری از هزار و ۱۰۰ طرح اشتغالزایی معلولان در جمع خبرنگاران از تفاهم نامه با وزارت کشور و دو بانک در آینده نزدیک خبر داد و گفت: بر اساس این تفاهم نامه، منازل ۲ میلیون خانوار روستایی در ۲۵ استان کشور، تحت پوشش بیمه حواث و آتش سوزی قرار خواهند گرفت.
وی همچنین از اجرای شش هزار طرح با ۱۸ هزار شغل تا پایان سال ۱۴۰۰ خبر داد.
مدیرعامل بنیاد برکت با اشاره به اقدامات در حوزه توانمندسازی معلولان گفت: اهداء ویلچر و ساخت ۳۵۰۰ مسکن برای خانوادههای دو معلول از جمله این اقدامات است.
مدنی اشتغال زایی و توانمندسازی معلولان را از دیگر اقدامات بیان کرد و افزود: در بخش بنگاههای کوچک و متوسط، هم این هدف دنبال میشود که تا کنون منجر به اجرای هزار و ۱۰۰ طرح شده است.
وی گفت: این طرحها سه هزار و ۳۰۰ شغل با سرمایه گذاری ۱۳۰ میلیارد تومان ایجاد کرده است.
مدنی اشتغالزایی برای شش هزار معلول در سال ۱۴۰۰ را از برنامههای بنیاد برکت ستاد اجرائی فرمان حضرت امام بیان کرد و افزود: این اقدام که تفاهم نامه آن با سازمان بهزیستی منعقد شد، بیش از ۲۷۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در این بخش انجام میشود.
وی همچنین از اجرای بیش از ۶ هزار طرح در حوزه زنان سرپرست خانوار خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۰ نیز، ۴۰۰۰ طرح در این حوزه اجرا خواهد شد.
مدیرعامل بنیاد برکت افزود: این شغلها در زمینههای مختلف اعم از مشاغل خانگی، بنگاههای خرد و متوسط، مشاغل فنی خدماتی، حوزه کشاورزی، حوزه صنایع تبدیلی و بخشی از حوزههای صنعتی انجام خواهد شد.
رئیس سازمان بهزیستی کشور از ایجاد ۶۰ هزار شغل برای معلولان و افراد تحت پوشش این سازمان در سال ۹۹ خبرداد.
همچنین آقای وحید قبادی دانا در آئین بهره برداری از ۱۱۰۰ طرح اشتغالزایی معلولان و افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی افزود: هدفگذاری برای ایجاد اشتغال در سال ۹۹، ۵۶ هزار شغل برای ۵۶ هزار خانوار بود که خوشبختانه به ۶۰ هزار شغل دست یافتیم.
وی تصریح کرد: هم افزایی و همدلی دستگاههای مختلف میتواند گام موثری برای تسهیل امور مربوط به معلولان باشد.
قبادی دانا اجرایی شدن هزار و ۱۰۰ طرح اشتغالزایی برای افراد معلول و جامعه هدف در سراسر کشور را که باعث ایجاد اشتغال برای سه هزار و ۳۰۰ نفر با سرمایهگذاری ۱۰۰ میلیارد تومانی شده است، گام بسیار خوبی در جهت رفاه حال معلولان دانست.
وی گفت: امروز نیز با امضای تفاهمنامه، تا پایان سال ۱۴۰۰ , ۲ هزار طرح اشتغالزایی با کمک بنیاد برکت با سرمایهگذاری ۲۷۰ میلیارد تومانی و اشتغال برای ۶ هزار نفر از معلولان اجرایی میشود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در کنار طرحهای اشتغالزایی که به بهره برداری رسیده، برای اشتغال صد هزار نفر از معلولان و افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی هدفگذاری شده است.
قبادی دانا ایجاد توانمندی و توانمندسازی جامعه تحت پوشش این سازمان را یکی از زمینههای فعالیت بیان کرد و افزود: در سال ۹۹، هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان تسهیلات در اختیار جامعه هدف قرار گرفت و بیش از ۴۰ هزار نفر از این تسهیلات استفاده کردند و مشغول به کار شدند.
رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین از پرداخت تسهیلات و مشوقهایی از محل بیمهها و حق بیمه کارفرمایی و خویش فرمایی به بیش از ۲۶ هزار نفر خبر داد.
قبادی دانا پرداخت هزینه تحصیل افراد تحت پوشش سازمان بهزیستی را از دیگر اقدامات بیان کرد و افزود: بیش از ۲۲ هزار نفر از مددجویان سازمان بهزیستی مشغول تحصیل در دانشگاههای دولتی و غیردولتی هستند که هزینه تحصیل آنان بطورکامل پرداخت میشود.
وی تامین مسکن برای خانوادههای دارای دو معلول را از اقدامات دیگر بیان کرد و گفت: ستاد اجرایی فرمان امام در سال گذشته ۵۰ میلیارد تومان برای مسکن این خانوادهها در کنار کمک سایر دستگاهها پرداخت کرده است.
قبادی دانا بر جهش برای ایجاد اشتغال برای افراد دارای محدودیت و زنان سرپرست خانوار تاکید کرد و افزود: در اعتبارات سال ۱۴۰۰، اعتبار سازمان بهزیستی به ۳ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است.
بیشتر بخوانید؛