پخش زنده
امروز: -
دستگاه سی ان سی برق در یکی از واحدهای صنعتی دانش بنیان در قم ساخته شد تا ایران به طور رسمی در جایگاه چهارمین سازنده این دستگاه قرار بگیرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم ،مدیر عامل شرکت پایا پرس در آیین رونمایی از دستگاه سی ان سی برق، گفت: سفارش اول این دستگاه برای کشور عمان است و سفارش کشور روسیه هم در دستور کار قرار گرفته است .
آقای شاهوردی افزود: ایران بعد از دو شرکت آلمانی و یک شرکت فنلاندی چهارمین سازنده دستگاه سی ان سی برق در جهان است.
وی با اشاره به اینکه قیمت تمام شده این محصول برای شرکت یک میلیارد و دویست میلیون تومان است، عنوان کرد: این محصول با قیمت دو میلیاردتومان به جهان صادر می شود که قیمت آن یک چهارم قیمت جهانی است.
مدیر عامل شرکت پایا پرس گفت: پیش بینی می شود شش دستگاه در واحد ما ساخت شود که هر یک از انها 100 هزار یورو برای کشور ارز آوری دارد.
دستگاه سی ان سی یا همان میز شینه این واحد در واحدهای ساخت تابلوبرق های فشار قوی کاربرددارد که هزینه تمام شده و زمان را برای آن کم می کند.
معاون نوآوری و توسعه فناوری صندوق صندوق نوآوری و شکوفایی کشور هم در این آیین گفت: این صندوق در دو سال اخیر 10 هزار میلیارد تومان تسهیلات ارائه کرده است که از این میزان 190 میلیارد تومان آن به شرکت های دانش بنیان قمی اختصاص دارد.
قربانی تسهیلات مالی، صدور ضمانت نامه مورد نیاز شرکت ها، سرمایه گذاری صندوق و کمک به توانمندسازی شرکت های دانش بنیان را چهار جنبه حمایتی صندوق نوآوری و شکوفایی به شرکت های صاحب ایده خواند.
رئیس مرکز فناوری های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری هم در این مراسم گفت: در سال مالی 1399، 7 هزار شرکت دانش بنیان و 8 هزار استارتاپ توانسته اند رکورد فروش 250 هزار میلیارد تومان را تجربه کنند و در کنار آن اشتغال 400 هزار نفری است.
آقای قادری فر افزود: این تنها 10 درصد از ظرفیت توسعه اقتصاد دانش بنیان به عنوان زیر بنای اقتصاد مقاومتی در شرایط تحریمی است.
وی استان قم را جز ده استان برتر پارک های علم و فناوری خواند و گفت: قم ظرفیت بسیار خوبی در زمینه توسعه بیشتر واحدهای فناور دارد که در حوزه بومی سازی ماشین های صنعتی گام خوبی برداشته که باید آن را به فال نیک گرفت.
در قم 101 واحد فناور وجود دارد.