پخش زنده
امروز: -
برداشت زرد آلو در آذربایجانغربی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز مهاباد؛ سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی آذربایجانغربی گفت: برداشت زردآلو از سطح سه هزار و ۹۰۰ هکتار از باغهای استان آغاز شده و با توجه به شرایط آب و هوایی بهار امسال و سرمازدگی محصول زردآلو در هنگام گل دهی در برخی از شهرستانهای استان میزان تولید این محصول در مقایسه با سال گذشته تا حدودی کاهش یافته است.
جعفر وحدت، با بیان اینکه ۷۰ درصد از محصول تولیدی به صورت تازه خوری مصرف شده و ۳۰ درصد در صنایع تبدیلی و به صورت خشکبار استفاده می شود، افزود: بخش اعظمی از این محصول در شهرهای ارومیه،ماکو، خوی، سلماس و شاهیندژ تولید می شود.
وحدت تصریح کرد: ارقام بومی عسگرآباد، اردوباد، شاهرودی، نصیری، تبرزه، شکر پاره و سفید ارومیه جزو ارقام زردآلوهای موجود در باغهای آذربایجانغربی است.
وی افزود: از مجموع ۸۰۰ هزارهکتار از اراضی مستعد کشاورزی آذربایجانغربی بیش از ۱۲۰ هزار هکتار به باغهای میوه اختصاص یافته است که انواع میوه های مناطق سردسیری همچون سیب و گلابی پاییزه، میوه های مناطق نیمهگرمسیری مانند زردآلو، آلبالو، گیلاس، گردو، به، هلو و شلیل در این باغها تولید میشود.