پخش زنده
امروز: -
هرگونه افزایش قیمت از سوی واحدهای شن و ماسه اعم از کوهی و رودخانهای در کشور ممنوع و در صورت مشاهده با متخلفان برخورد قانونی صورت خواهد گرفت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس،عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت:قیمت شن و و ماسه در دیماه سال گذشته افزایش قیمت داشته و متأسفانه برخی از این واحدهای تولیدی شن و ماسه ظرف چند روز گذشته مجدداً اقدام به افزایش قیمت بیش از ۷۰ درصدی کردهاند.
محسن علیزاده با اشاره به اینکه بر مشکلات تولیدکنندگان در رابطه با مسائل مالی و سود و زیان واقف هستم و نمیتوان آنها را نادیده گرفت، افزود: هرگونه افزایش قیمت باید ضابطهمند و قانونی صورت پذیرد.
نماینده سپیدان و بیضاء تصریح کرد: این گونه افزایش خودسرانه و غیرمتعارف قیمت شن و ماسه در حالی که اوج مصرف و نیاز مردم است به هیچ وجه قابل توجیه نیست و ما نمایندگان مردم اجازه این میزان افزایش قیمت را نخواهیم داد.