برای متوقف کردن موج همه گیری
نیاز فوری قاره آفريقا به واکسن کرونا
مدیرکل صندوق بین المللی پول هشدار داد کشورهای توسعه یافته باید تحویل ۲۵۰ میلیون دوز واکسن به کشورهای آفریقایی را تا ماه سپتامبر در دستور کار قرار دهند.
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما، به نقل از خبرگزاری رویترز، مدیرکل صندوق بین المللی پول دوشنبه هشدار داد تعداد موارد ابتلا به
ویروس کرونا در روزهای آینده در آفریقا به سطوح بی سابقهای خواهد رسید و تشدید تلاشها برای مقابله با موجهای همه گیری را در این قاره خواستار شد.
کریستالینا جورجیوا Kristalina Georgieva در یادداشتی خطاب به آبه به سلاسی Abebe Selassie مدیر بخش آفریقا صندوق بین المللی پول خاطر نشان کرد نظامهای بهداشت آفریقای زیر صحرا (جنوب صحرای آفریقا)، منطقهای که کمترین پوشش واکسیناسیون را در مقابل کووید-۱۹ در جهان دارد، ممکن است بار دیگر تحت تأثیر موج جدید آلودگیها قرار گیرد.
صندوق بین المللی پول بارها از کشورهای توسعه یافته خواسته است سریعتر ذخایر واکسن خود را از طریق سازوکار کوواکس سازمان جهانی بهداشت در بین کشورهایی که به آنها نیاز دارند، توزیع کنند و این کشورها باید تحویل ۲۵۰ میلیون دوز واکسن را تا ماه سپتامبر به کشورهای آفریقایی در دستور کار قرار دهند.
کریستالینا جورجیوا و آبه به سلاسی معتقدند که تولید کنندگان واکسن برای تسهیل توزیع واکسن ها، باید بخشی از تولید خود را به آفریقا اختصاص دهند.
ویروس کرونا در دسامبر ۲۰۱۹، برای اولین بار در شهر ووهان در استان هوبی چین مشاهده شد؛ تا اوایل سال ۲۰۲۰، تقریبا اکثر کشورهای جهان با موارد ابتلا به کرونادر کشور خود مواجه شدند و در نهایت در ۱۱ مارس سال ۲۰۲۰، سازمان بهداشت جهانی، همه گیر بودن این بیماری را تائید کرد. در ابتدا ادعا شد که این بیماری در آزمایشگاه ساخته شده است، اما بعدا سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد، این بیماری منشا حیوانی دارد و ژنوم آن کاملا طبیعی است.